REKLAMI GEÇ

Sevgililer Günü’ne özel tüyolar

Sevgililer Günü’ne özel tüyolar

Sevgililer Günü yaklaştı. Bu özel günde nereye gidilir, ne hediye alınır, kişisel bakım nasıl yapılır? Denizlihaber.com, okurları için Denizli’deki seçenekleri derledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 09:05

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Her yıl özel etkinliklerle kutlanan, takvim yaprağının bu renkli 24 saatinde neler yapılır? Hangi mekanlara gidilir, nerede ve nasıl hazırlanılır, en önemlisi de ne hediye alınır? Denizlihaber.com her yıl olduğu gibi bu yıl da okurları için araştırdı.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN HİKAYESİ
Sevgililer Günü’nün tarihçesi 3. Yüzyıla dayanıyor. Dönemin Roma İmparatoru 2. Claudius’un ordusunu güçlendirmek için genç erkeklerin evlenmelerini yasaklamasına rağmen Aziz Valentine gizli nikahlar kıyarak genç aşıkları birleştirir. Bu durumun ortaya çıkmasıyla Aziz Valentine 14 Şubat tarihinde idam edilir. Her yıl 14 Şubat, Sevgililer Günü olarak kutlanır.

tarakci-zarrafiye
SEVDİĞİNİZE EN GÜZEL HEDİYE TARAKÇI SARRAFİYE’DEN ALINIR
Sevgililer Günü’nde herkes kendisini özel hissetmek ister. Bunu sağlamanın en etkili yolu hiç şüphesiz, sevdiğinizin hayalini süsleyen bir hediyeyle onu sevindirmek. Denizlihaber.com olarak tavsiyemiz 14 Şubat öncesi Tarakçı Sarrafiye’ye uğramanız. Birbirinden ünlü markaların tasarımları olan kolye, yüzük, takı ve saat gibi çok özel ürünlerin yer aldığı Tarakçı Sarrafiye size farklı alternatifler sunuyor, üstelik cazip indirim ve ödeme kolaylıkları da sağlıyor. Tarakçı Sarrafiye’de, dünyanın takı tasarımında en önemli markalarından biri olan Jival’in yanı sıra Polo, Candino, Ann Klein, Slazenger ve Esence ürünlerini bulabilir, sevdiğiniz için seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

kamil

KAMİL PARFÜMERİ İLE SEVDİĞİNİZİ SEVİNDİRİN
14 Şubat’ta sevdiğinizi özel bir hediye ile sevindirmek istiyorsanız, önemli bir adres de Kamil Parfümeri. Erkek parfümünden, kadın spreyine, makyaj malzemelerinden, cilt ve vücut bakım ürünlerine kadar akla gelebilecek yüzlerce kalemde, dünyaca ünlü markalar Kamil Parfümeri’de. Yıllardır sunduğu hizmet ve ürün kalitesiyle Denizli’de marka haline gelen Kamil Parfümeri, Sevgililer Günü nedeniyle özel ürünlerde, özel fiyatlar uyguluyor.

siir-otel

ŞİİR BUTİK OTEL SEVGİLİLERİ ÇAĞIRIYOR
Sevdiğinizi özel hediyelerle sevindirmek, elbette Sevgililer Günü ruhunu yaşayabilmek için yeterli değil. En sevdiğinizle, özel bir gece yaşamak istiyorsanız, tavsiyemiz Şiir Butik Otel. Denizli’nin şehir otelciliğinde çığır açan konsepti ile fark yaratan Şiir Butik Otel, sevgiye ve sevgiliye adanmış 14 Şubat’ta da aşıklar için anlamlı bir mekan olacak. Buram buram aşk ve romantizm içeren sürprizlerle dolu bir program hazırlayan Şiir Butik Otel, 18-65 yaş arası tüm aşıkları davet ediyor. Sevgililer Günü’nü Şiir Butik Otel’de yaşamak isteyenler Grup Nüans’ın melodileri eşliğinde şiir tadında ikramlar ve çok özel sürprizlerle özel bir gece geçirebilirler.

woops

SEVDİĞİNİZE EN MUTLU GECESİNİ WOOPS’TA YAŞATIN
Sevgililer Günü için çoz özel mekanlardan biri de “Çınar’da elit bir kafe yok” tabusunu yıkan ve Denizlililerin uğrak yeri haline gelen WOOPS Cafe ve Restaurant. Sevgililer Günü için de muhteşem bir gece hazırlayan WOOPS, saat 19.30’da başlayacak ve gece boyu sürecek eğlence ile sevdiğini özel hissettirmek isteyenlerin mekanı olacak. Önce Sarha Band Grubu çiftlere romantik bir akşam yaşatacak, ardından Ferdi Solmaz sahne alacak ve unutulmaz bir gece yaşanacak. WOOPS, konuklarını gecenin sonunda da yalnız bırakmayacak, ücretsiz servis imkanı sağlayacak.

twenty-20

SEVDİĞİNİZE SEVGİNİZİ TWENTY-20’DE GÖSTERİN
Yaklaşan Sevgililer Günü için plan yapıyorsanız ve yer arıyorsanız, Twenty 20 önemli bir seçenek. Twenty-20’den bu özel geceyi nerede kutlayacağına karar veremeyenler için özel bir davet var. Müzik ve dansın bir araya geldiği Sevgililer Günü’ne özel program 13 Şubat Cumartesi akşamı Denizli-Antalya Yolu üzerinde bulunan Twenty 20’de gerçekleşecek. Organizasyonu Enyüce Ajans tarafından yapılan Sevgililer Günü’ne özel programı hem size, hem de sevdiğinize özel olduğunu hissettirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı