REKLAMI GEÇ

2013 Denizli Belediyespor yılı olacak

2013 Denizli Belediyespor yılı olacak

Başkan Rüşan Uzunoğlu, 2013 yılının tüm branşlarda sportif başarı açısından Denizli Belediyespor’un yılı olacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ocak 2013 Perşembe, 11:21

Denizli Belediyespor’un Başkanı Rüşan Uzunoğlu, 2013 yılının Denizli Belediyespor açısından başarılarla dolu bir yıl olacağını açıkladı. Acısıyla tatlısıyla 2012 yılının geride kaldığını belirten Başkan Uzunoğlu, ‘ Bünyemizdeki bütün branşlar dahil olmak üzere sportif başarılar olarak, 2013 yılından büyük beklentilerimiz var. Denizli Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ın büyük katkıları sonrası Denizli Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz ve vizyon olarak yenilediğimiz amatör branşlar başta olmak üzere, profesyonel takımla birlikte 2013 yılı atılım yılımız olacak. Yeni yılda büyük sportif başarılara imza atmak için, yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla geceli gündüzlü çalışacağız. Denizli Belediyespor’u her açıdan sağlam temeller üzerine oturtacağız. Böylelikle, sadece 2013 değil önümüzdeki diğer yıllar da, kulüp olarak rahat geçer ’ dedi.

Başkan Uzunoğlu, 9 Ocak’da başlayacak olan Antalya kampı öncesinde, transfer çalışmalarını netleştirmek istediklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Futbol’da ilk yarı inişli çıkışlı bir grafik çizdik ve beklentilerin gerisinde kaldık. Ancak, sporseverler ligin 2.yarısında heyecanlı sınavlara hazırlıklı olsunlar. Birlik ve beraberlik ruhu içinde çalışıp, inşallah bambaşka bir Denizli Belediyespor izlettireceğiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı