REKLAMI GEÇ

Amaç Altay’ı yenmek

Amaç Altay’ı yenmek

Erkekler Deplasmanlı Ligi’nde üst üste oynadığı maçları kazanarak bir ivme yakalayan Belediyespor basketbol takımı, bu hafta sonunda oynayacağı maçta Altay’ı yenmenin hesaplarını yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2011 Perşembe, 18:42

Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Ali Taşevli, ”Takımın havası çok güzel. Altay maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız. Oyuncu, taraftar ve yönetimimizle bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu maçı da kazanırsak 2 maçlık galibiyet serisi yakalamış olacağız,Bu Ligde ve bizim grubumuzdaki takımlar birbirlerine denk takımlar var. Şu anda takımımızın 1 mağlubiyeti bulunması da bunun en iyi ispatı Denizli Belediyespor olarak Altay’ı yenip yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Ali Taşevli, takımın Altay maçına hazırlandığını vurgulayarak, “Deplasmanda oynayacağımız Altay maçında çok iyi mücadele edip galip gelmek isteriz. Muğla orman maçından bu yana almış olduğumuz seri galibiyetler var ben bunun devam edeceği kanaatindeyim. Sporcularıma ve teknik ekibe güveniyorum” dedi.

Deplasman ve Kendi evimizde daha iyi oynadıklarını da belirten Taşevli, “Kendi sahamızda oynadığımız Nergiz ve deplasmanda oynadığımız Kuşadası Belediyespor, maçları bizim için iyi maçlardı. Bu maçların üzerinde bir performans sergilersek Altay’ı yenme şansımız olabilir. Ben takımıma güveniyorum Altay’ın ligin en güçlü ekibi, rakibin gücünü de kendi gücümüzü de biliyoruz. Kapasitemizin üzerine çıkarsak istediğimiz sonucu alabiliriz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı