REKLAMI GEÇ

Antrenmana baklavalı çıkarma

Antrenmana baklavalı çıkarma

Denizli Belediyespor’da, başkan ve 9 yönetim kurulu üyesi antrenmana adeta çıkarma yaparken, beraberinde getirdikleri baklavalar soğuk hava ve yağmur altında çalışan futbolculara, antrenman sonrası ilaç gibi geldi.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2012 Cumartesi, 09:45

Spor Toto 2.lig Beyaz grup 14.hafta maçında, Pazar günü saat 13.30’da Ofspor’u Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ağırlayacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kınıklı’daki Denizli Belediyespor altyapı tesislerinde antrenman yapan kırmızı beyazlılar, yağış ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman boyunca yağan yağmur nedeniyle sırılsıklam olan futbolcular, performanslarıyla göz doldurdu.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu başta olmak üzere, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Mehmet Teke, Akın Çelik, yönetim kurulu üyeleri Metin Karakurt, Süleyman Erdoğan, Ali Taşevli, İhsan Altaş, Cem Öztürk ve Ekrem Başer adeta antrenmana çıkarma yaptılar. Kötü hava şartlarına rağmen takımı yalnız bırakmayan yöneticiler, teknik heyet ve futbolculara hem moral hem de yanınızdayız mesajı verdi.

Antrenman sonrası Başkan Rüşan Uzunoğlu futbolculara elleriyle baklava ikram ederken, ‘ Hava şartları nasıl olursa olsun, bizim havamız bozulmaz inşallah. Teknik heyet ve futbolcularımız zor şartlarda çalışmalarını sürdürüyorlar ama bizde emeklerini karşılıksız bırakmadık, bırakmayacağız. Yönetim olarak her zaman yanlarındayız. Onlara güvenimiz tam. Ofspor maçını kazanarak, çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı