REKLAMI GEÇ

Belediyespor’dan buruk başlangıç

Belediyespor’dan buruk başlangıç

Eyüpspor mağlubiyeti ile üst sıralar için avantaj kaçıran Denizli Belediyespor’da, Kızılcahamamspor maçı hazırlıkları buruk başladı.

/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2012 Çarşamba, 13:20

Gümüşler Stadı’ndaki antrenman öncesi futbolcularıyla konuşup, Eyüpspor maçını değerlendiren teknik direktör Yaşar Güngör, 60. dakika yaşanan penaltı ve kırmızı kartın her şeyi altüst ettiğini söyledi.

Ceza alanındaki bu tür pozisyonlarda daha dikkatli olmaları konusunda futbolcularına uyarıda bulunan Güngör, “Bırakın gol olsun. Kırmızı kart görmektense gol olsun daha iyi. Hiç olmazsa oyunda 11 kişi kalırız. Diğer türlü 10 kişi ile maçı çevirmek daha zor” dedi.

Kızılcahamamspor maçına da değinen Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birbirimize tutunmak ve Kızılcahamamspor’dan puan ya da puanlar almak zorundayız. Bu haftaki çalışmalarımızda sizlerden biraz daha özveri ve işinize konsantre olmanızı istiyorum. Çalışmalarımızda bu haftayı daha iyi geçirmeliyiz. İkili mücadelelerde sakatlayıcı darbelerden kaçınalım” dedi. Kırmızı beyazlılarda sakat olan Eray ve Ömer Yavuz takımdan ayrı çalıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı