REKLAMI GEÇ

Belediyespor’dan önemli adım

Belediyespor’dan önemli adım

Denizli Belediyespor’da bütün branşlardaki görevli antrenörler ve branş sorumluları, düzenledikleri toplantıda geçmişte atılan ve gelecekte atılacak adımları değerlendirdi

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2012 Pazartesi, 14:34

Amatör branşlara hız veren Belediyespor yeni sezonda faaliyette olacak olan Futbol, Atletizm, Tenis, Masa Tenisi, Okçuluk, Güreş, Tekvando, Judo, Boks, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Yüzme, Engelliler, Bocce ve Engellilerspor branşlarını, daha geniş kitlelere yaymak, sevdirebilmek adına yeni yol haritasını belirledi.

Toplantının verimli geçtiğini dile getiren, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, “Amatör branşlardaki antrenörlerimiz, toplantılar ile yeni branş sorumlusu yöneticileriyle tanışmış oldu. 3 yıllık plan kurgusu kapsamında, toplantılar çok verimli geçti. Denizli Belediyespor olarak, amatör branşlar da çıtayı daha yükseklere nasıl çıkarabiliriz, onun arayışı içinde, görüş alışverişleri yapıldı. Amacımız ortak akılda buluşup, Denizli Belediyesi olarak on binlere, en iyi şartlarda spor yaptırmaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı