REKLAMI GEÇ

Belediyespor’lu futbolculara aile dopingi

Belediyespor’lu futbolculara aile dopingi

Futbolculardan habersiz ailelerini İnegöl’e götüren Denizli Belediyespor yönetiminin taktiksel jesti, kırmızı beyazlı futbolculara maçta adeta doping etkisi yaptı.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2012 Pazartesi, 13:33

Lig ikincisi İnegölspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Denizli Belediyesporlu futbolcuların eşleri ve ailelerini İnegöl İlçe stadı tribününde görmesi doping etkisi yaptı. Evinde ki 7 maçta hiç yenilmeyen İnegölspor’a karşı sergilediği futbolla, rakibine sahayı adeta dar eden ve galibiyeti kaçıran Denizli Belediyespor’un, bu başarısında en büyük pay, Başkan Rüşan Uzunoğlu ve yönetimin zorlu deplasman öncesi taktiksel jesti oldu. Futbolculardan habersiz eşlerini, anne babalarını, hatta kadroya giremeyen ve sakat olan bütün futbolcuları otobüsle İnegöl’e götüren yönetimin, bu sürprizi son ana kadar kadrodaki futbolculardan saklandı.

6 saatlik yolculuk sonrası Denizli’den İnegöl’e varan kafileyi Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Akın Çelik ve Mehmet Teke ile yönetim kurulu üyesi İhsan Altaş, İnegöl şehir Stadı önünde karşıladılar. Denizli kafilesine diğer illerden gelen ailelerin de katılmasıyla 65 kişilik sayıya ulaşıldı. Ailelerinin geldiğinden habersiz olan futbolcular, ısınmak için sahaya çıktıklarında tribünden lehlerine tezahüratları duyunca şaşırıp kaldılar. Tribüne dikkatlice baktıklarında eşlerini, çocuklarını, anne babalarını ve takım arkadaşlarını gören futbolcular gözlerine inanamadı. Hemen tribün önüne giden futbolcular, eşleri ve anne babalarıyla sohbet ettiler. Ailesi İstanbul’a oturan Çağrı, anne babasını görünce şaşırdı ve maç öncesi aradığımda ‘Akrabaları ziyarete gidiyoruz’ dediler ama tribünde görünce ‘Şok oldum’ dedi.

Kırmızı beyazlı yönetimin bu jesti adeta doping etkisi yaptı ve Denizli Belediyespor önce yenik duruma düştü. İbrahim’in golüyle eşitliği sağladı. İlk yarı berabere bitti. Denizli Belediyespor tribünündekiler, ellerinde ki ‘Denizli Belediyespor’ yazılı atkılarıyla, ikinci yarı desteklerini arttırdılar. İkinci yarı sahada şov yapan Denizli Belediyespor vardı ve Samet ve Şahin’in golleriyle iki kez öne geçmesine rağmen bitime 2 dakika kala yediği golle, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Ailelerin gelmesiyle futbolcuların maça iki kat motive olduklarını belirterek, ‘ Davetimizi kırmayarak Denizli’den ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen futbolcu ailelerine teşekkür ediyorum. Ayakları uğurlu geldi. Çok iyi oynadığımız bir maçtan 3 puan alacakken 88.dakikada yediğimiz golle 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Galibiyeti kıl payı kaçırdık. İnegölspor gibi şampiyonluğu kovalayan bir takımdan deplasmanda alınan 1 puan tesellimiz oldu. Teknik heyeti ve futbolcuları da kutluyorum ’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı