REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un yıldızları

Belediyespor’un yıldızları

Türkiye Kapalı Salon Atletizm Şampiyonası’nda Denizli Belediyespor’lu Emre Karaday, büyük erkekler 3 bin metre koşusunda 4.olarak madalyayı kılpayı kaçırdı. Aynı koşuda Abdullah Yıldız ise 7.oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2012 Pazartesi, 17:52

İstanbul’da yapılan Türkiye Kapalı Salon Gençler ve Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonası tamamlandı. 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Atletizm Şampiyonası’na hazırlık niteliğinde ki, Türkiye Atletizm Şampiyonası’na katılan Denizli Belediyespor’dan Emre Karaday Büyük erkekler 3 bin metre finalinde 4. olarak kılpayı madalyayı kaçırdı. Aynı koşuda Abdullah Yıldız ise 7.oldu.  Mart ayında Dünya Atletizm Şampiyonası’nın yapılacağı İstanbul Ataköy spor salonunda ki yarışmalarda, 3 bin metre finallerine katılmaya hak kazanan Emre Karaday ve Abdullay Yıldız, final koşusunda da, seçmelerde ki gibi aynı dereceleri elde ettiler.

Denizli Belediyespor’dan Ersin Ateş, genç erkekler bin 500 metre koşusunda Türkiye üçüncüsü olmuş ve madalyasını Ekrem Özdamar’dan almıştı. Büyükler bin 500 metre de Denizli Belediyespor’dan Samet Türker, Türkiye 5.si oldu. Denizli Belediyespor Atletizm Antrenörü Bülent Şenkibar, İstanbul’da ki koşuların mükemmel bir salonda yapıldığını belirterek, ‘ Mart ayında ki Dünya Salon Atletizm Şampiyonası da Ataköy’de yeni yapılan muhteşem salonda yapılacak. Bu salonda koşmak bile ayrıcalıktır’ dedi. Şenkibar, 31 Ocak-1 Şubat 2012 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonası’na Denizli Belediyespor’dan iki atletle katılacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı