REKLAMI GEÇ

Bu gurur bu çocukların

Bu gurur bu çocukların

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yılında şampiyon olan ve Türkiye Basketbol 3.ligine yükselen Denizli Belediyespor Basketbol Takımı’nda hedef yine şampiyonluk olarak belirlenirken, bu büyük başarıyı yakalayan 12 dev adam tüm Denizlililerin gönüllerini fetetti.

/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2012 Çarşamba, 13:04

Grubunda en çok sayıyı atan, grup maçlarını 6 galibiyetle tamamlayarak 3.lige yükselen Denizli Belediyespor Basketbol Takımı’nda yeni hedef 3.ligde de aynı başarıyı yakalamak.

İşte Denizli’nin 12 dev adamı
Bu büyük başarıyı yakalayan 12 dev adam İbrahim Aksoy, Samet Salih, Murat Tomaş, Arda Özgenel, Yusuf Aktaş, İsmail İnan, Hasan Tok, Mustafa Erdoğmuş, Erdal Ulam, Erdinç Gül, Talat Kavas ve Ali İhsan Urgancıoğlu tüm Denizlililerin gönüllerini fetetti.

D grubunda 5 takımla yarışacak
Bu arada 3.ligde mücadele edecek Denizli Belediyespor Basketbol Takımı’nın grubu belli oldu. D grubunda mücadele verecek ekip, Büyükçekmece Basketbol, FMV Işık, Kepez Belediye, Manisa Belediye ve Trakya Ergene takımlarıyla 2.lige çıkmak için yarışacak.

Hedef yine şampiyonluk
Denizli Belediyespor Basketbol Takımı Menajeri Hüseyin Yılmaz, ”İlk yılımızda şampiyon olmak gurur verici. 3.ligde de başarımızı sürdüreceğiz. Yeni hedefimiz 3.ligde öncelikle play-off’lara kalmak. Ardından şampiyon olup 2.lige çıkmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı