REKLAMI GEÇ

Uzunoğlu, ‘ Kupada rakip önemli değil’

Uzunoğlu, ‘ Kupada rakip önemli değil’

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşecekleri rakibin önemli olmadığını, centilmence mücadele ederek, Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2012 Çarşamba, 10:33

Denizli Belediyespor’un da mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur kuraları Perşembe günü çekilecek. 27 Eylül tarihindeki maçta, Uşak Belediyespor’u deplasmanda 10-1 yenerek 3.Tura katılmayı hak eden Denizli Belediyespor’un da yer alacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kuraları, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat evi’nde çekilecek. Seri başı olan 27 takımdan biri ile eşleşecek olan kırmızı beyazlıların muhtemel rakipleri arasında, aralarında Beşiktaş’ın da bulunduğu Süper Toto Süper Lig’den 11, PTT 1.lig’den 11 ve geçen sezon play off maçlarına katılmayı hak eden Spor Toto 2.ligden 5 takım bulunuyor.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kupa kurası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘ Seri başı olan 27 takımdan hangisi çıkarsa çıksın önemli değil. Denizli’yi centilmence en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Kupa da 2.tur maçını Uşak’da oynamıştık. Bu kez Denizli’de oynarsak avantajımız olur. Kupa da gittiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bütün takımlara başarılar dileriz’ dedi.

Takımların geçen sezon liglerdeki kriterlere göre yapılan sıralamada ilk 27 sırada yer alan takımlar seri başı olacak ve diğer 27 takım ile eşleşecek. Tek maç eleme usulüne göre ve küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak müsabakaları kazanan 27 takım tur atlayacak ve 4.tura katılmaya hak kazanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı