REKLAMI GEÇ

Belediyespor voleybolda da iddialı

Belediyespor voleybolda da iddialı

Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorisi il müsabakalarına hazırlanan Denizli Belediyespor, çalışmalarını sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2013 Perşembe, 13:14

Amatör branşlardaki takımlarıyla yerel ve ulusal lig müsabakalarına renk katan ve önemli başarılara da imza atan Denizli Belediyespor, Voleybol il Müsabakaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Denizli Belediyespor, Voleybol’da yeni sezon il müsabakalarına hazırlıklarını sürdürürken, 3 branşta katılacağı yarışmalara iddialı şekilde hazırlanıyor. Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde bayan takımlarıyla yarışacak olan kırmızı beyazlılar çalışmalarına devam ediyorlar.

Denizli Belediyespor Voleybol antrenörü Osman Kartop, küçüklerde 5, yıldızlarda 6 ve gençlerde 5’er takımlı liglerin, tek devreli oynanacağını belirterek, ‘ Küçükler ve Yıldızlar maçları Lütfi Ege Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda, Gençler müsabakaları ise Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Gençler Ligi 21 Ocak Pazartesi günü başlayacak ve ilk rakibimiz Bereketlispor. Yıldızlarda ilk maçımız 26 Ocak Cumartesi günü Eğitimspor ile. Küçükler ligi 3 Şubat’da başlayacak. Fikstüre göre, ilk müsabakamızı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Spor Kulübü ile yapacağız’ dedi.

Denizli Belediyespor Voleybol, Basketbol ve Hentbol Şube Başkanı Ekrem Başer, yarışmacı gruplarda öncelikli hedefin derece değil, gençlere spor yaptırmak olduğunu vurgulayarak, ‘Her zaman olduğu gibi Denizli Belediyespor olarak, salon sporlarında yine iddialı bir kadroya sahibiz. Öncelikli hedefimiz centilmence mücadele olacak. Fair Play çerçevesi içinde yarışacağız’ diye konuştu. Başer, yeni sezon öncesi liglerde ki bütün yarışmacı takımlara başarılar diledi.

Denizli Belediyespor Gençler Liginde Acıpayam Merkezspor, Bereketlispor, Cavidilspor ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile karşılaşırken, Yıldızlar kategorisinde ki rakipleri ise Bereketlispor, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü (A), Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü (B), Eğitimspor, Cavidilspor. Denizli Belediyespor Küçüklerde de ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Spor Kulübü, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Cafer Sadık Abalıoğlu Spor Kulübü ve Denizli Belediyespor (B) takımı ile yarışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı