REKLAMI GEÇ

Gol sevinçleri yarım kaldı

Gol sevinçleri yarım kaldı

Denizli Belediyespor’un tecrübeli defans oyuncusu Hasan Demir, içerde oynanan maçlarda takımını öne geçiren golleri atmasına rağmen, kırmızı beyazlılar sahadan mağlup ayrılınca, takım arkadaşları ve teknik heyetle paylaştığı gol sevinçleri yarım kaldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2012 Salı, 12:53

Geçen sezon Alican ile birlikte 6’şar gol atarak takımın en golcü isimlerinden biri olan tecrübeli futbolcu Hasan Demir, 2012-2013 sezonuna da gollerle başladı, ama takımı Denizli Belediyespor şansız bir şekilde maçları galibiyetle kapayamadığı için, takım arkadaşları ve teknik heyetle paylaştığı gol sevinçleri yarım kaldı. Denizli Belediyespor’un evinde oynadığı Bayrampaşa ve Eyüpspor karşılaşmalarında takımını 1-0 öne geçiren golleri atan stoper Hasan, büyük sevinç yaşamıştı.

Bayrampaşa maçının 45.dakikasında penaltıdan, Eyüpspor maçının 14.dakikasında da serbest vuruştan gollerini atan Hasan, içerdeki maçları boş geçmedi. 31 yaşında ki Tecrübeli futbolcu, ‘ Talihsiz sonuçlar alıyoruz. Bizden beklentileri olanları üzdük. Şansımız dönecek buna inanıyorum. Çok çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını alacağımız günler yakın. Gol sevinçlerini, maç sonunda inşallah galibiyet sevinci olarak hep birlikte yaşayacağız. Kimse karamsar olmasın. Biz iyi takımız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı