REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da iki imza birden

Denizli Belediyespor’da iki imza birden

Denizli Belediyespor Boluspor’dan Oltan Karakullukçu ve Samet Eker’i renklerine bağladı.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2012 Perşembe, 09:30

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, imzaları çifter çifter attırmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Boluspor’dan forvet oyuncusu Oltan Karakullukçu (22) ve sağ açık Samet Eker’i (22), 1 yıllık kiraladı. Kulüp binasında ki imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan ve Bahtiyar Mat ile yöneticiler İlyas Tuncer ve Süleyman Erdoğan katıldılar. Genç yetenekleri Denizli Belediyespor’a kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Uzunoğlu, ‘ Oltan ve Samet ile gücümüze güç kattık. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transferler gerçekleşti. Her iki futbolcumuza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Futbolcular Oltan ve Samet ise iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını belirterek, Denizli Belediyespor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

4 kez U19 Milli Takım forması da giyen forvet oyuncusu Oltan Karakullukçu, memleketi Gümüşhanespor’da futbola başladı ve profesyonel oldu. Boluspor’a tranfer oldu ve geçen sezon kiralık olarak sezonun ikinci yarısında Sandıklıspor’da oynadı ve 4 gol attı. Sağaçık Samet Eker ise futbola memleketi Bursa’da ki Merinosspor’da başladı. Boluspor’a tranfer oldu. Geçen sezon Beylerbeyi takımında görev aldı ve 7 gol attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı