REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da kupa coşkusu

Denizli Belediyespor’da kupa coşkusu

Denizli Belediyespor iddialı olmadığı kupada rakibi Uşak Belediyespor’u hezimete uğrattı ve karşılaşmayı 10-1 gibi farklı bir skorla devirerek, kupada üçüncü tura çıktı.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2012 Perşembe, 17:07

Uşak Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Denizli Belediyespor hızlı başladı. Daha dördüncü dakikada öne geçti. Yavru Horoz ilk yarıyı Samet ve İbrahim’in golleriyle 3 – 0 önde kapattı. İkinci yarı tabiri caizse Denizli Belediyespor coştu ve rakip filelere tam 7 gol gönderdi. Kırmızı beyazlılar kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Fatih ve Süleyman Olgun ikinci yarıda oyunu sürklase eden oyunculardı. Süleyman ikinci yarı iki gol, Fatih ise 3 gol atarak hat-trick yaparak yıldızlaştı.  Denizli Belediyespor’un diğer gollerini Kadir, Kazım ve Salim attı. Denizli Belediyespor 10-1 gibi farklı sonuçla üçüncü tura yükseldi.

Denizli Belediyespor’un Teknik Direktörü Adnan Erkan, ligde oynayacakları Eyüpspor maçı öncesi moral bulduklarını söyledi. Erkan, çok büyük sürprizlerin yaşandığı kupa maçlarını ciddiye aldıklarını belirterek, gidebilecekleri yere kadar gideceklerini açıkladı. Uşak Belediyespor karşısında futbolcularının çok ciddi oynadıklarını belirten Erkan, ‘ Futbolcu arkadaşlar, karşılarında kendi ayarlarında bir takım varmış gibi, maçı ciddiye aldılar. Bugüne kadar ligde şansız olduğumuz maçlar oldu. Bu nedenle kupayı ciddiye aldığımız belli olsun dedik ve ligdeki kadro ile maça çıktık. Böylelikle de farklı skor ortaya çıktı. Ama bizim için skordan ziyade turu geçmemiz önemliydi. Futbolcularım için bu skor büyük moral oldu. Bu maç geride kaldı. Artık, pazar günü oynayacağımız Eyüpspor maçına çalışıp, odaklanacağız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı