REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’lu Eren’e, Milli davet

Denizli Belediyespor’lu Eren’e, Milli davet

Denizli Belediyespor’un Coca Cola Akademi Liglerinde ki, U15 takımının kaptanı Eren Kurtulmuş, U15 Milli Takımının Romanya maçı kadrosuna çağrıldı.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2012 Pazartesi, 14:02

Denizli Belediyespor amatör ve profesyonel branşlarda Milli Takımlara futbolcu gönderme başarısına, bir yenisini daha ekledi. Denizli Belediyespor U15 futbol takımının kaptanı Eren Kurtulmuş, 27- 29 Kasım 2012 tarihlerinde Romanya’da yapılacak olan, Romanya – Türkiye U15 Milli Takımı maçı kadrosuna çağrıldı. Denizli Belediyespor’da lisansı çıkan ve kısa sürede gösterdiği başarılı performansıyla takım kaptanlığına yükselen Eren Kurtulmuş, Denizli Belediyespor’un da Milli Gururu oldu. Emeğinin ve çok çalışmasının karşılığını Milli davet alarak taçlandıran orta saha oyuncusu Eren, Denizli Belediyespor U15 takımıyla bu sezon bütün maçlarda görev aldı ve 3 gol attı.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Eren’in Milli takıma çağrılmasının Denizli Belediyespor ailesi olarak kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, ‘ Eren’in Milli Takım’a çağrılmak elbette önemli ve gurur verici. Ama önemli olan Milli Takım’a gitmek değil, kalıcı olmak. Bundan sonra daha çok çalışması ve kendisini geliştirmesi gerekli’ dedi. Uzunoğlu, Denizli Belediyespor kulübünün bünyesinden bugüne kadar çeşitli branşlarda Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcular çıkardığını ve Milli Takımlara sporcular verdiğine dikkat çekerek, bundan böyle de aynı başarının artarak devam edeceğini söyledi.

Yorumlar

balık   -  Bağlantı 6 Kasım 2012, 21:14

evet bu yorumu yazan arkadaş haklıdır.asıl milli takıma gitmesi gereken kardeşimiz denizlisporlu kardeşimizdir.ama ne yaparsın spor dallarında bu türlü haksızlıklar oluyor.onun için olimpiyatlarda başarısız oluyoruz.

zeytin   -  Bağlantı 5 Kasım 2012, 21:09

ben denizlispor taraftarı olarak sadece yapılan haksızlığı duyurmak istedim.bunu yaparken de hakaret ve benzeri sözler kullanmadım.sadece bu çocukların 2010 yılından bu yana maçlarını izleyen camianın içinde olan bir abileri olarak haberi görünce bildiğim şeyleri dayanamayarak paylaştım.sizde tff yi aramaya lütfederseniz u-15denizlispordan-osman kaya kardeşimizin seçildiğini göreceksiniz.bunuda yapmassanız futbolcu bilgilerine girerek bu kardeşimizin hakkında gereken bilgilere ulaşabilirsiniz.iyi çalışmalar.

haber   -  Bağlantı 5 Kasım 2012, 09:41

Sayın Denizlihaber okuyucuları. Yaptığınız yorumlar yasalara ve etik kurallara uygun olmak zorundadır. Aksi halde, bu tarz yorumların yayınlanması,hukuki açıdan yayın organımızı zor durumda bırakmaktadır. Denizlihaber.com’un okuyucularına tandığı YORUM YAPMA HAKKI, insanlara ya da kurumlara haksız suçlamalar, hakaret vb şeyler söylemeniz hakkını sizlere vermez.

kedi   -  Bağlantı 4 Kasım 2012, 19:21

hey sen mesajları bakan bey efendi istediğin mesajları yayınla işinize gelmdeiklerinizi es geç yok öyle sizde çor çocuk besliyorsunuzdur işallah.yazıklar olsun sizlere birde haberci olacaksınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı