REKLAMI GEÇ

Önce stoper, sonra golcü

Önce stoper, sonra golcü

Geçen sezon 6 golle en çok gol atan isim olan stoper Hasan, bu sezon ise daha ilk yarıda 5 gole ulaşarak, Denizli Belediyespor’un yine en golcü ismi oldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2013 Perşembe, 16:19

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Denizli Belediyespor’un attığı 17 golün 5’inde Hasan Demir’in imzası var. Duran topların ustası, attığı sert şutlarla kalecilerin ve defansların korkulu rüyası Hasan, takımın en golcü ismi oldu. 6 golle geçen sezonun en golcü ismi olan tecrübeli futbolcu Hasan, bu sezon daha ilk yarıda 5 gole ulaştı. Toplamda 29 golü bulunan tecrübeli futbolcu, bu gollerin 25’ini, Denizli Belediyespor’da kaydetti. Takımın adeta gizli golcüsü olan Hasan, görev yaptığı defansta rakip forvetlerin gol atmasını önlemeye çalışırken, gol atmak içinde ileriye çıkarak sahada ki görevini mislisiyle yerine getiriyor.

Denizli-Kaklık doğumlu olan ve Denizli Belediyespor’da 8.sezonu olan Hasan, futbola 1999 yılında Denizli Telekomspor’da başladı. Denizli Karşıyaka ve Akkonakspor takımlarında amatör olarak oynadı. 2003-2005 yılları arası 2 sezon, ilk profesyonel olduğu Antalya Sidespor’da görev aldı ve 4 gol attı. 2005-2008 olmak üzere 3 sezon Denizli Belediyespor’a forması giydi. Sonrasında 1.lig ekiplerinden Giresunspor’a gitti. 2009-2010 sezonu devre arasında Denizli Belediyespor’a döndü ve 5 sezondur Denizli Belediyespor’da.

Sezona iyi başlayamadıkları dile getiren Hasan, Denizli Belediyespor olarak lige de geç ısındıklarını ve bunun sancılarını ve stresini maç içinde çok yaşadıklarını söyledi. Kendisinin gol atmasının elbette sevindirici olduğunu vurgulayan Hasan, ‘ Gol attığım maçları kazanmak daha büyük sevinç veriyor. Takım olarak başarıyı yakalamak ise sevinçlerin en büyüğü. Ligin 2.yarısında daha iyi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben golcü değilim ama bu sezon 8-10 golü bulurum inşallah. Yeter ki Denizli Belediyespor’u düzlüğe, layık olduğu yere çıkaralım. Bunun için ne gerekiyorsa takım arkadaşlarımız ile birlikte yapacağız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı