REKLAMI GEÇ

Sercan’a doğum günü sürprizi

Sercan’a doğum günü sürprizi

Denizli Belediyesporlu Sercan Çekmen, doğum günü kutlamasında takım arkadaşları tarafından ‘Brezilya usulü’ kutlamaya maruz kalınca, neye uğradığını şaşırdı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2013 Cumartesi, 11:37

Denizli Belediyespor’da 2.yarı çalışmaları zevkli başladı ve ilk antrenman renkli görüntülere sahne oldu. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapılan antrenman sonrası, futbolculardan Sercan Çekmen için, saha içinde doğum günü partisi düzenlendi. Antrenman bitimi doğum günü pastasını gören Sercan, duygulanırken üzerinde ‘Doğum günün kutlu olsun ‘ yazılı pastada ki mumları, takım arkadaşlarının alkışları arasında söndürdü.
Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik ve Mehmet Teke’nin de hazır bulunduğu doğum günü töreninde, Başkan Uzunoğlu Sercan’a ‘ İyi ki doğdun’ yazan, 20 numaralı formayı hediye etti ve imzaladı.

Başkan Uzunoğlu, ‘ Doğum gününü kutladığımız Sercan’a, Allah uzun ömürler versin. İnşallah her günümüz böyle olur. Futbol takımı oluşturmak kolay da takım olmak zor. Ben, artık takım olduğumuza inanıyorum. Güzel günler bizleri bekliyor’ dedi. Takım arkadaşlarının ısrarı üzerine ‘ Günün anlam ve önemi’ konusunda konuşma yapmaya hazırlanan Sercan, bir anda unlu ve yumurtalı saldırıya uğradı. Neye uğradığını bilemeyen Sercan’ın kafasından aşağıya un dökülürken, yumurtalar peşi sıra kafasında kırıldı. Saldırı sonrası ilginç bir görüntüsü oluşan Sercan, olanları kabullenmekten başka çaresi kalmadı. Genç futbolcu, doğum günü partisini düzenleyen Başkan Rüşan Uzunoğlu ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, 2.yarıda takıma daha fazla katkı sağlayabilmek için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı