REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’un Akademik gençleri süper

Denizli Belediyespor’un Akademik gençleri süper

Denizli Belediyespor’un Akademi Liglerine katılan 5 takımı, 7. haftayı 4 galibiyet ve 1 beraberlikle kapadı. Kırmızı beyazlılar, 5 maçta 11 gol atarken, sadece 1 gol yedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2012 Salı, 14:15

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), himayesinde düzenlenen Coca Cola Akademi Liglerine katılan Denizli Belediyespor’un 5 takımı, 7.haftayı yenilgisiz kapadı. 4 galibiyet 1 beraberlik alan kırmızı beyazlılar, 5 karşılaşmada rakip kalelere 11 gol atarken, sadece 1 gol yediler. Gruplarda haftayı en karlı kapatan takım Denizli Belediyespor olurken, U16 takımı 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlikle, yoluna yenilgisiz devam ediyor.
12 takımın bulunduğu Batı A grubunda mücadele eden kırmızı beyazlıların 7.hafta maçlarında rakibi Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oldu. Denizli Belediyespor U14, U15 ve U18 takımları maçlarını Denizli’de, U16 ile U17 takımları ise Akhisar’da yaptı.

Saraçoğlu Stadı’ndaki karşılaşmada Denizli Belediyespor U14 takımı rakibi Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalırken, sezonun ilk beraberliğini aldı ve 13 puanla 5.sırada yeraldı. Denizli Belediyespor U15 takımı ise aynı rakibiyle yaptığı maçta, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 13’e yükseltip, 4.sıraya çıktı. Denizli Belediyespor U16 takımı Akhisar deplasmanında 3-0 galip gelerek, 17 puanla 3.sıraya yükseldi.  Denizli Belediyespor  U17 takımı yine Akhisar’da sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 12 puanla 6.sıraya çıktı. Denizli Belediyespor  U18 takımı ise ev sahibi olduğu maçta Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U18 takımını 4-1 yenerek ligdeki 2.galibiyetini aldı ve puanını 7’ye çıkarıp 9.sıraya yükseldi.

Denizli Belediyespor Altyapı Teknik ve Gençlik Geliştirme Ligleri Sorumlusu Aliksan Urcanlı, genç futbolcuların günden güne tecrübe kazandıklarını vurgulayarak, iyi çalışmalarının semeresini aldıklarını söyledi. Urcanlı, disiplinli çalışmalarının verimini almaya başladıklarına dikkat çekti. Denizli Belediyespor’un 8.hafta maçlarında rakibi İzmir-Karşıyaka takımı. Denizli Belediyespor U14 ve U15 takımları Cumartesi günü, U18 takımı ise pazar günü maçlarını İzmir’de Sasalı stadında, U16 ve U17 takımları ise maçlarını Pazar günü Denizli’de ki Saraçoğlu stadında yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı