REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un kupadaki rakibi belli oldu

Belediyespor’un kupadaki rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kuraları çekildi. Denizli Belediyespor Bozüyükspor ile eşleşti. Karşılaşma Denizli’de oynanacak.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2012 Çarşamba, 14:40

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Denizli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’da, 2.lig Kırmızı grup takımlarından Bozüyükspor ile eşleşti. İstanbul’da ki Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen kura çekilişinde, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik de hazır bulundu.

Uşak Belediyespor’u 10-1 yenerek 3.Tura yükselen Denizli Belediyespor’un Teknik Direktörü Adnan Erkan, kura ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘ Kupa da şanslı bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Önceliğimiz lig olmasına rağmen kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bozüyükspor tecrübeli bir takım. Kazanarak kupa da yolumuza devam edeceğiz’ dedi. Bozüyükspor, 2.Tur’da Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Konya temsilcisi Karaman Belediyespor’u deplasmanda 2-1yenerek tur atlamıştı. Karşılaşmalar, tek maç eleme usulüne göre ve küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak ve 27 takım tur atlayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur müsabakaları 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı