REKLAMI GEÇ

Denizli’nin sultanları tutulmuyor

Denizli’nin sultanları tutulmuyor

Denizli Belediyespor Voleybol bayanlarda, Uşak Banaz Sanayispor’u deplasmanda 3-1 yenerek, 4’de 4 yaptı ve S grubunda ilk yarıyı lider kapattı.

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2012 Pazartesi, 17:55

Bayanlar Bölgesel Voleybol Liginde mücadele eden Denizli Belediyespor, Uşak Banaz Sanayispor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti. İlk seti 25-23 kaybeden kırmızı beyazlılar, diğer setleri 25-20, 25-22 ve 25-22 alarak, maçı 3-1 kazandı.

Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligin S grubunda mücadele eden Denizli Belediyespor Bayan Voleybol takımı 4.maçını da kazandı ve 12 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. Lig ikincisi Banaz Sanayispor ile deplasmanda karşılaşan Denizli Belediyespor, zorlu maçı kazanmasını bildi. Hiç yenilgisi olmayan rakibini deviren Denizli Belediyespor, büyük avantaj yakaladı. Denizli Belediyespor 4 maçta 12 set alıp, rakiplerine sadece 2 set verdi. Kırmızı beyazlılar grubunda iki maçını 3-0, iki maçını da 3-1 kazandı.

Denizli Belediyespor Voleybol antrenörü Osman Kartop, ilk yarıda ki 4 maçı da kayıpsız geçtiklerini belirterek, ‘ Grubumuzda ilk yarıyı zirvede bitirdik. Uşak Banaz Sanayispor en güçlü rakibimizdi. Zorlandık ama kazanmasını bildik. Bu galibiyetle büyük avantaj yakaladık. Voleybolcularımızı tebrik ediyorum. Bize sağlanan imkanlar ile başarıyı elde ettik. Yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum. İkinci yarının ilk haftası ‘Bay’ takımız. Sonrasında yine Uşak deplasmanın da Kapaklarspor ile karşılaşacağız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı