REKLAMI GEÇ

Samet 12 yıllık gol rekorunu kırdı

Samet 12 yıllık gol rekorunu kırdı

Denizli Belediyespor’lu Samet ve Oltan, bu sezon ilk kez golle tanışırken, Samet’in 43.saniyede attığı gol, 12 yıldır profesyonel liglerde olan Denizli Belediyespor’un en erken golü olarak kayıtlara geçti.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2012 Çarşamba, 09:01

Spor Toto 2.ligdeki Denizli Belediyespor’un Ofspor ile yaptığı karşılaşmada, Samet ve Oltan Denizli Belediyespor adına 2 gol atarken, hem kendileri hem de Denizli Belediyespor ilkleri yaşadı. Karşılaşmanın henüz 43.saniyesinde Ofspor filelerini havalandıran sağ kanat oyuncusu 22 yaşında ki Samet Eker, bu sezon kendisinin ilk golüne atarken, bu gol profesyonel liglerde 12. Sezonu olan Denizli Belediyespor tarihinin de en erken golü olarak kayıtlara geçti. Samet, gol attığına çok sevindiğini, ancak 3 puan alamadıkları için üzgün olduğunu açıkladı.
İkinci golün sahibi Oltan Karakullukçu’da bu sezon ilk golünü atmaını heyecanın yaşadı.

Ofspor’a 72.dakikada attığı golle takımına bir puan getiren Oltan’da, şansızlığını kırmış oldu. Geçen sezon ligin 2.yarısında 3.lig ekibi Sandıklıspor forması giyen ve 4 gol atan 21 yaşında ki Oltan, ‘ Üzerimden büyük bir yük kalktı. Gol bölgesinde oynayıp, gol atamamak stres yapıyordu. İnşallah devamı gelecek’ dedi. 4 kez U19 Milli Takımına çağrılan ve Milli Forma ile bir golü bulunan Oltan ile Samet Boluspor’dan sezon başı kiralık olarak Denizli Belediyespor’a gelmişlerdi. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, her iki futbolcunun kariyerini belli olduğunu, ancak sezona tutuk başladıklarını belirterek, sadece Samet ve Oltan değil bundan böyle bütün futbolculardan daha iyi performans beklediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı