REKLAMI GEÇ

Uzunoğlu ‘ Kazanmak zorundayız ’

Uzunoğlu ‘ Kazanmak zorundayız ’

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Balıkesirspor maçını kazanmak zorunda olduklarını ve 3 puanla moral bulup çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2012 Cuma, 09:00

Spor Toto 2.lig Beyaz grup 6.hafta müsabakasında, Pazar günü saat 15.00’de Balıkesirspor ile Denizli Atatürk stadında karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gümüşler Stadı’nda Teknik Direktör Adnan Erkan nezaretinde çalışan kırmızı beyazlıların antrenmanını, Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu’da takip etti. Yaş ortalaması 24 olan genç bir takım oluşturduklarını belirten Başkan Uzunoğlu, dolayısıyla zamana ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Uzun lig maratonunda her takımın inişli çıkışlı dönemi olabileceğini hatırlatan Uzunoğlu, ‘ Biz sıkıntıyı sezon başında yaşadık. Bunda da bir hayır vardır. Dünyanın sonu değil. Genç kadromuzun zamana ihtiyacı var. Çıkışa geçmek için Balıkesirspor maçını kazanıp, karabulutların dağılmasını arzu ediyoruz. Teknik heyet ve futbolculara güvenimizin tam olduğunu her zaman söylüyoruz’ dedi. Başkan Uzunoğlu, Eyüpspor karşılaşmasında sakatlanan ve takımdan ayrı çalışan kaptan İbrahim ile konuşarak son durumu hakkında bilgi aldı. Balıkesirspor ile 3.ligde iken 4 maç yapan Denizli Belediyespor, Denizli’de ki maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. 21.01.2007’de rakibi ile Denizli’de 1-1 berabere kalan Denizli Belediyepor, 06.04.2008’de ki maçta ise sahadan 2-1 galip ayrıldı. Balıkesir’de ki maçlar ise 0-0 ve ev sahibi takımın 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Her iki takımın bu sezon öncesi Bolu’da ki kampta yaptıkları hazırlık maçı ise 1-1 bitmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı