REKLAMI GEÇ

Yaşar Güngör Denizlihaber’e konuştu

Yaşar Güngör Denizlihaber’e konuştu

Denizli Belediyespor-Eyüpspor maçında yaşanan tartışmanın ardından Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, tarafından küfür ettiği gerekçesiyle görevden alınan Yaşar Güngör, suskunluğunu bozdu. Güngör, Başkan Tanju Beştaş’ın kamuoyu önünde kendisini linç etme kampanyası başlattığını, görevden almanın asıl nedeninin örtbas edilmeye çalışıldığını iddia etti.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2012 Cuma, 15:52

Pazar günü oynanan Denizli Belediyespor – Eyüpspor maçında yaşanan tartışma olayının ardından Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Teknik Direktör Yaşar Güngör’ün sözleşmesini tek taraflı fesih ettiklerini ve görevine son verdiklerini açıklamış, sözleşmesinin fesih edilmesine gerekçe olarak, rakip takım futbolcusuna küfürden dolayı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmesini göstermişti.

DENİZLİHABER’E KONUŞTU
Olay adam Yaşar Güngör suskunluğunu DENİZLİHABER’E bozdu. Güngör yaptığı açıklamada şimdiye kadar yaptıklarının unutulduğunu, Başkan Tanju Beştaş’ın kamuoyu önünde kendisini linç etme kampanyası başlattığını, sadece kendisini savunduğunu ve görevden almanın asıl sebebinin bu sayede örtbas edilmeye çalışıldığını iddia etti.

“BEŞTAŞ BENİ LİNÇ ETME KAMPANYASI BAŞLATTI”
Yaşar Güngör, olayın iç yüzü araştırılmadan sadece Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş’ın açıklamaları ile kamuoyu yaratılmaya çalışıldığını ve kendisine yargısız infaz yapıldığına işaret etti. Güngör “Maçtan sonra basında geniş şekilde yer alan “Küfür eden hoca başkan tarafından görevden alındı” haberlerinin gerçek yüzünü araştırmadan bir kulüp başkanının kendi teknik direktörünü linç etme kampanyası başlatması tüm futbol kamuoyunda yanlış yargılara neden olmuş ve yargısız infaz yapılmıştır” dedi.

“YAPTIKLARIM ÇABUK UNUTULDU”
Geçen sezon ligde şampiyonluk bu sezonda 25 puanla liderin hemen altında ilk 3’te bitirmesini sağlayan teknik direktör olduğunu söyleyen Yaşar Güngör, “Bir anda olayın gerçek yüzü araştırılmadan unutuldu. Haberlere konu olan maç öncesi Eyüpspor teknik direktörü ve yöneticileri ile dostane sohbetimiz devam etmiş ve maçın gerginleştiği dakikalara kadar en küçük bir centilmenlik dışı bir davranışım olmamıştır” dedi.

“KENDİMİ SAVUNDUM”
Maçın sonlarına doğru şahsına yönelik ağır küfürler edildiğini ve savunma içgüdüsüyle bir davranış sergilediğini kabul eden Yaşar Güngör “Maçta bana çok ağır küfürler edildi. Bende   maç bitiminde kendine saldırılan her insan gibi kendini savunma iç güdüsüyle cevap verdim” diye konuştu.

“GÖREVDEN ALMANIN GERÇEK YÜZÜ ÖRTBAS EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR”
Güngör açıklamasının sonunda “Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş’ın cinayet suçu gibi kamuoyuna açıkladığı bu olayın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2 maçla ceza görmesi de görevden almanın gerçek yüzünün örtbas edilmeye çalışılmasının bir göstergesidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı