REKLAMI GEÇ

“BİZE 12. ADAM LAZIM”

“BİZE 12. ADAM LAZIM”

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, şampiyonluk mücadelesinde 12. adam olarak gördüğü taraftarların desteğinin büyük olduğunu belirterek, ”Bize 12. adam lazım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2010 Cuma, 17:28

Özsoy, yaptığı açıklamada, Denizlispor’un 2010-2011 futbol sezonunda Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı lig karşılaşmaları için uygulanacak sezonluk kombine biletlerin satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördüğünü söyledi.

”Bank Asya 1. Lig 2010-2011 sezonunda Denizlisporumuzu şampiyonluk mücadelesinde yalnız bırakmak istemeyen taraftarımızın kombine biletlerine gösterdiği ilgi, ligin başlamasına kısa bir süre kala bizleri sevindirmektedir” diyen Özsoy, şimdiye kadar kombine bilet alarak memleketinin takımına destek veren taraftara teşekkür ederek desteğin sürmesini istedi.

Günün şartları göz önünde bulundurulduğunda kombine bilet fiyatlarının uygun olduğunu belirten Özsoy, ”Yeşil siyah renklere gönül veren herkes kombine bilet alarak takımını desteklemelidir. Şampiyonluk mücadelesinde 12. adam olarak gördüğümüz taraftarlarımızın desteği her zaman olduğu büyük olacaktır. Mücadelemizde bize 12. adam lazım. Taraftarımızın takımını yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” dedi.

Denizlispor’da kombine bilet fiyatlarının Kapalı Üst Tribün A Blok, B Blok ve D Blok olarak konumuna göre 100 TL, 150 TL, 200 TL, Maraton I Blok’un ise 100 TL olduğu açıklandı. Kombine biletlerin kredi kartıyla 4 taksit olarak alınabileceği duyurulurken, toplu kombine bilet almak isteyenlerin biletlerinin adreslerine teslim edileceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı