REKLAMI GEÇ

Meclisten Denizlispor’a destek

Meclisten Denizlispor’a destek

Denizli Belediye Meclisinde ki tüm üyeler Denizlispor kulübüne üye oldu. Denizli Belediye Meclis üyelerinin tamamı Denizlispor’a üye oluyor. Temmuz ayı 3. birleşiminde alınan prensip kararıyla tüm meclis üyeleri Denizlispor üyelik beyannamesine imza attı.

/ DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2010 Çarşamba, 18:59

Denizli Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumlarına devam ediyor. Dün Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleşen oturumun hemen başında meclis üyelerine dağıtılan Denizlispor Üyelik Beyannamesi ile meclis üyelerinin tamamının Denizlispor’a üye olması sağlandı.

Denizlispor’un kentin en büyük değerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Zolan, Denizlispor’un birinci lige çıkmasının Denizli için milli bir mesele olduğunu ifade ederek Denizli Belediyesi olarak bugüne kadar Denizlispor’a birçok katkıda bulunduklarını söyledi.

Zolan, “ Bugünden sonrada bu desteklerimiz artarak sürecek Denizlispor’un Süper Lig’e çıkması milli bir meseledir. Onun için Denizli Belediye Meclisindeki tüm farklı partilerden Arkadaşların Denizlispor’a üye olmasını istiyoruz. Üye olduktan sonra Denizlispor için neler yapabileceğimizi hep birlikte konuşacağız. Gerekirse oturum ücretlerimizi Denizlispor Kulübüne bağışlayacağız. Denizlispor’un Süper Lig’e çıkması için Denizli Belediye Meclisi olarak tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Zolan’ın bu konuşmasından sonra Belediye Meclis üyeleri kendilerine dağıtılan üyelik formlarını doldurarak Denizlispor Kulübüne üye oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı