REKLAMI GEÇ

ALTIN RAKETLER

ALTIN RAKETLER

Pamukkale Tenis Kulübü Kortlarında düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu ‘10 yaş Yaz Kupası’nda, Belediyespor’dan 6 tenisçi madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2010 Pazartesi, 18:07

Turnuvaya, Adana, Afyon, Antalya, Balıkesir, Denizli, İstanbul, İzmir, İzmit, Muğla, Ordu ve Trabzon illerinden toplam 94 sporcu katıldı. Denizli Belediyesporlu sporculardan Sude Yağmur Caner, İrem Ala, Bahadır Yeşil, Barış Duman, İlyas Can Gündaş ve Sinan Yücel turnuvada madalya kazanan isimler oldular. Denizli Belediyespor Baş Antrenörü Arif Akşit, elde edilen 6 madalyanın başarının bir göstergesi olduğunu belirterek, ‘ Ben sporcularımı kutluyorum. Başarılarının devam için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. Denizli Belediyespor Tenis Şube Başkanı Akın Çelik, genç yaşlı çoluk çocuk kim ki hangi branşta spor yapmak istiyorsa Denizli Belediyespor’un o insanlara imkân sağlayama çalışacağını söyledi.

Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek için geceli gündüzlü çalıştıklarını kaydeden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Geçen dönem teniste 500 kişiye ulaştık, bu dönem hedefimiz artan kort sayılarımızla beraber 1000 kişiye ulaşıp, tenis sporunu sevdirmektir. Bunun için gerekli projeler hazırlanmıştır. Tenise ilgi duyan ve bu sporu yapmak isteyen vatandaşlarımız en kısa zamanda bunlara tanık olacaklardır. Anayasa’da sporla ilgili hüküm bulunan dünyadaki ender ülkelerden biri olmasına rağmen, Türkiye’de spor yapan insan sayısı istenilen noktada değil. Son yıllarda spor alanında Denizli Belediyesinin yaptığı yatırımlar, tesisler ve amatör sporlara destekleri spora ve spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza verdiği önemi göstermektedir. Denizli Belediyespor olarak tüm branşlar da sporun kitlelere yayılmasını sağlamaya devam edeceğiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı