REKLAMI GEÇ

ATLETLER, ATATÜRK İÇİN ANKARA’DA KOŞTU

ATLETLER, ATATÜRK İÇİN ANKARA’DA KOŞTU

Belediyesporlu Atletler, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 91. yıldönümü nedeniyle düzenlenen 75. Büyük Atatürk Koşusu’na katıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2010 Salı, 17:36

Yüzlerce sporcunun katıldığı ve TRT-3’den canlı yayınlanan anlamlı yarışmada Denizli Belediyesorlu atlet Yasemin Erdoğan büyük bayanlar kategorisinde 11.oldu. Büyük erkeklerde Emre Karaday’da 11.sırada yarışı bitirirken, Abdullah Yavuz Ertekin ise 53.olarak yarışı bitirdi.

Ulu Önder Atatürk’ün Ankara’ya ilk giriş yeri olan Dikmen Keklikpınarı mevkinden başlayarak Ulus’taki Valilik binası önünde son bulan yarışta, erkeklerde Aksaray’dan Murat Ertaş, 30:34’lük derecesiyle birinci sırayı alırken, İstanbul’dan Hasan Pak 31:09 ile ikinci, Konya’dan Fatih Bilgiç 31:29 ile üçüncü oldu.Bayanlarda ise Ankara’dan Binnaz Uslu 34:28 ile birinci gelirken, İstanbul’dan Mehtap Sızmaz 35.53 ile ikinci sırayı elde etti. Ankara’dan Ümmü Kiraz da 36:58 ile yarışı 3. sırada tamamladı.

Denizli Belediyespor Atletizm Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Kaya, Denizli Belediyespor’un Atletizm branşında 2010 yılına damgasını vurduğunu belirterek, kendilerine imkan ve desteklerini sağlayan Denizli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Nihat Zeybekci ile Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Tanju Beştaş’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı