REKLAMI GEÇ

Bisikletçiler madalyayla döndü

Bisikletçiler madalyayla döndü

Bisiklet Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Puanlı Çorum Hitit Kupasından Denizlili sporcular madalyayla döndü.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2012 Salı, 14:37

06 – 08 Temmuz 2012 tarihinde Çorum’da saat kulesi önünde başlayan yarışlarda sporcular 11 turda Yıldız Erkek (A) ve Yıldız Erkek (B) olmak üzere iki klasman da mücadele etti.
Denizli’yi antrenör Hakan Yıldırım nezaretinde, Süleyman Pişken, Onur Aydın, Aydın Adanalı, Halil Turan, Aydın Dede’ den oluşan bisiklet kafilesi temsil etti.

Geçen hafta yıldız Milli Takımıyla Almanya Turuna katılarak Ülkemizi başarıyla temsil eden Süleyman Pişken Çorum’da yapılan müsabakada Yıldız B(13–14 yaş) kategorisinde tekerlek farkıyla Türkiye 3.sü olarak bir başka başarıya imza attı.1.’liği Konya Selçuklu Belediyespordan Hikmet Erdoğan,2.liği ise Ürgüp spordan Oğuzhan Tiryaki aldı.
Denizli Gsim takımından Onur aydın ise 6. oldu.

Yıldız A (15-16yaş) kategorisinde 44 sporcu arasından Aydın Dede 6. , Halil Turan ise 7. oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet antrenörü Hakan Yıldırım “2 hafta önce elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğunun ardından yıldızlar kategorisinde de kürsüde kendimize yer bulduğumuz için çok mutluyuz. Çünkü sporcularımla 1,5 senedir birlikte çalışıyoruz bu kadar kısa sürede bu başarıları yakalamak kolay değil. İl müdürlüğümüzün destekleriyle daha birçok başarılar kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı