REKLAMI GEÇ

Bölgesel Amatör Lig’de Denizli’den 3 takım var

Bölgesel Amatör Lig’de Denizli’den 3 takım var

Yoğun olarak, profesyonelliğe aday futbolcuların oynayacağı bir lig olması hedeflenen ve TFF tarafından ilk kez, 2010-2011 sezonunda uygulamaya konulan Bölgesel Amatör Lig’e, Denizli’den 3 takım katılıyor.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2010 Çarşamba, 17:45

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve ilimizi Amatör Lig’de temsil eden kulüp başkanları, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret ederek bu yıl ilk defa hayata geçirilen Bölgesel Amatör Lig hakkında bilgi verdi.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Feyyaz Çeşen, Bereketlispor Kulüp Başkanı İbrahim Uzunoğlu, Konakspor Kulüp Başkanı Ahmet Akyol ve Yeşilköyspor Kulüp Başkanı Özkan Aslan ile Futbol İl Temsilcisi Metin Höyük katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Feyyaz Çeşen, Vali Yavuz Erkmen’e Bölgesel Amatör Lig hakkında bilgiler verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2010-2011 sezonunda ilk kez uygulamaya konulan ve profesyonelliğe aday futbolcuların yoğun olarak oynayacağı bir lig olması hedeflenen Bölgesel Amatör Lig’e, Denizli’den Bereketlispor, Konakspor ve Yeşilköyspor katılacak.

Ege Grubu olarak Türkiye genelinde 8. grupta yer alacak olan Bereketlispor, Konakspor ve Yeşilköyspor takımlarının yanı sıra grupta, İzmir, Aydın, Muğla ve Burdur illerinden toplam 13 takım yer alacak. Ülke genelinde 143 takımın yer alacağı lig, 9-10 Ekim 2010 tarihlerinde başlayacak. 9 Ekim 2010 tarihinde Yeşilköyspor İzmir temsilcisi Çiğlispor ile saat 15.00’de İzmir’de karşılaşacak. 10 Ekim 2010 tarihinde ise Akkonak Stadı’nda Bereketlispor ile Konakspor saat 14.00’de karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı