REKLAMI GEÇ

CSA Mısır’da şampiyon

CSA Mısır’da şampiyon

Mısır’da faaliyet gösteren Türk firmaları, bir futbol turnuvasında karşı karşıya geldi. CSA’nın CSA Textile Egypt çalışanlarının oluşturduğu takım, turnuvadaki 5 maçın 5’ini de kazanarak şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2012 Perşembe, 11:04

İş dünyasındaki kıyasıya rekabet, yeşil sahalara da yansıdı. Yeksek girdi maliyetleri ve daralan rekabet koşulları nedeniyle birçok tekstil kuruluşu yatırımlarını Mısır gibi ucuz iş gücü ve girdi maliyetlerinin yanı sıra farklı rekabet avantajlarına sahip ülkelere taşıdı.

Bunlardan biri de Cafer Sadık Abalıoğlu Holding bünyesindeki CSA Tekstil. CSA Tekstil, bir Avrupalı ortakla CSA Textile Egypt adıyla bir süredir Mısır’da faaliyet gösteriyor. Mısırdaki Türk firmalarının çokluğu, bu ülkedeki Türkler arası sosyal faaliyetleri de beraberinde getirdi.

Bir süre önce Mısır’da faaliyet gösteren Türk şirketleri arasında bir futbol turnuvasının yapılmasına karar verildi. 14 Mart’ta başlayan turnuva yaklaşık 1 ay sürdü. Final maçının 13 Nisan’da oynandığı Türk firmaları arasındaki futbol turnuvasına CSA çalışanları da katıldı.

CSA Textile Egypt takımı turnuvada oynadığı 5 maçın 5’ini de kazanarak, şampiyon oldu. Turnuvanın en golcü ismi de CSA Textile Egypt takımından Ahmet Gür oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı