REKLAMI GEÇ

Belediyespor teniste geleneği bozmadı

Belediyespor teniste geleneği bozmadı

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, tenis branşında performans takımı sporcularının aileleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2012 Cumartesi, 09:45

Denizli Belediyespor’un bünyesinde bulunan branşlardaki sporcuların aileleriyle yapılan ve gelenekselleşen buluşma toplantılarının konukları, bu kez tenis branşında ki performans sporcularının aileleri oldu.

Denizli Belediyespor Tenis takımının çalışmalarını yaptığı Yunus Emre Koruluğu’nda yapılan ve görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıya Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Amatör Şubelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Akın Çelik, Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Cem Öztürk, Denizli Belediyespor Tenis Koordinatörü Adile Cemre Yılmaz ile sporcuların aileleri katıldı.

Tenis performans sporcularının aileleri ile yeni sezonda yapılacak çalışmalar hakkında konuşan Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kulüp olarak 18 branşta faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, imkanlar ölçüsünde şartları zorlayarak da olsa kulüp olarak, Türkiye’nin her köşesinde ki yarışmalara katıldıklarını söyledi. Sporcu ve ailelerin de her zaman fedakarlık yaptıklarına dikkat çeken Uzunoğlu, ‘ Denizli Belediyespor olarak yönetimdeki arkadaşlarımız ile çok yoğun bir mesai yapıyoruz. Yeni sezon öncesinde gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Bütün gayretlerimiz, gençlere en iyi şartlarda spor yaptırabilmek için. Elimizden geleni yaptığımızdan da kuşkunuz olmasın’ dedi.

Çocuklarının daha iyi şartlarda tenis antrenmanı yapabilmeleri için bazı çözüm önerileri sunan ve dileklerde bulunan ailelerin bu istekleri not alındı ve gerekenin yapılacağı belirtildi. Toplantıya katılan aileler ile günün anısına tenis kortunda toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı