REKLAMI GEÇ

GSİM’den antrenör toplantısı

GSİM’den antrenör toplantısı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen antrenör değerlendirme toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2012 Cuma, 10:01

Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ nun yanı sıra Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörleri Yaşar Güntürkün ve Salih Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Haluk Tuncay, Tayfun Güven ve Barış Baykal ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri katıldı.

Toplantının Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; “Londra Olimpiyatları, spor çıtamızın nerede olduğunu görmek için güzel bir gösterge oldu. Bakanlığımız olimpiyatların ardından yeni projelerle işe hızlı bir giriş yaptı. Amacımız spor yapan sağlıklı, kendiyle barışık bir toplum oluşturmak” dedi. İbanoğlu: “Müdürlüğümüz bünyesinde 28 antrenörümüz bulunurken, ilimizde 68 farklı spor dalında faaliyetler gerçekleştiriyor. Okul sporlarında 1247 lisanslı sporcu ile Türkiye standartlarının üstündeyiz ve projelerimiz hızla devam ediyor. Bunların en başında da Koşabiliyorken Koş projesi yer alıyor. Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında şehrimizin 5 farklı noktasında, alanında uzman antrenörler halkımıza nasıl spor yapmaları gerektiği konusunda bilgilendiriyorlar ve onlara sağlıklı yaşam egzersizleri yaptırıyorlar. Yeni sezon bizleri bekliyor biz hazırlıklarımızı yapacağız ve eksiksiz olarak yeni sezona gireceğiz. 2016 Rio Olimpiyatlarında sizlerin de yetiştirdiği sporcuları orda görmek istiyoruz” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörü Yaşar Güntürkün yaptığı konuşmada, Londra olimpiyatlarından sonra Türk toplumunun antrenörlerin ve antrenör eğitiminin önemini daha iyi anladığını belirterek antrenörlerimizin sezon başında kendilerine gerçekçi hedefler belirlemeleri gerektiğini söyledi. Antrenörlerle sezon başında, ortasında ve sonunda değerlendirme toplantıları yapılması gerektiğine değinen Güntürkün; sezon başında hedef, ihtiyaç ve çalışma programları hazırlanması, sezon ortasında hedef değerlendirmesi yapılarak aksayan noktaların belirlenmesi ve sorunların giderilmesi için çözüm önerileri sunulması ve sezon sonunda ise hedef sonuç değerlendirmesinin yapılarak başarılı sporcuların takibinin yapılması gerektiğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı