REKLAMI GEÇ

DENİZLİ GÜCÜ ŞAMPİYON

DENİZLİ GÜCÜ ŞAMPİYON

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun Sakarya’da düzenlediği Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda, Yıldız Bayanlar Havalı Tabanca kategorisinde Denizli Gücü, Türkiye birincisi oldu.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2011 Perşembe, 13:43

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yaptığı açıklamada, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan ve Sakarya’da yapılan şampiyonada Denizli Gücü Spor Kulübünün, takım halinde yıldız bayanlar Havalı Tabanca kategorisinde Türkiye birincisi olduğunu kaydetti. Şampiyonada Denizli Gücü sporcularından Melis Erikoğlu, Mihriban Uslu ve Düriyen Batum’um 976 puan toplayarak büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden İbanoğlu, “Türkiye şampiyonu olan sporcularımızın bundan sonra daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Denizli’nin atıcılık branşında çıtasını artık yükselttiğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.
İbanoğlu, sporcuların antrenörlerine ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, Denizli’nin Türkiye’de adının başarıyla anılmaya devam ettiğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı