REKLAMI GEÇ

PAÜ tesisleri için “Yok böyle tesis” dedi

PAÜ tesisleri için “Yok böyle tesis” dedi

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı’yı ziyaret eden Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mashar Bozdoğan “Türkiye ve Avrupa’da böyle bir tesis yok” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2012 Cuma, 13:37

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mashar Bozdoğan, Yüzme Milli Takımlar Başantrenörü Hakan Eskioğlu ile PAÜ öğretim elemanlarını makamında kabul etti.

Federasyon başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mashar Bozdoğan, Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir tesis görmediğini belirterek, “Pamukkale Üniversitesi’nin tesisleri sadece Türkiye’de değil, Avrupa da yüzme havuzu, altyapısı, kondisyon merkezleri, jakuzi ve hamamları ile örneği görülmeyen mükemmel bir tesis. Federasyon olarak gerçekleştirdiğimiz Denizli ziyaretimizden son derece memnun olduk. Sporun bilimle birleştirilmesi için uğraşlarımız var. Bu yönde PAÜ ile birlikte çalışmayı arzuluyoruz” dedi.

Spora büyük önem veriyoruz
Pamukkale Üniversitesi olarak spora büyük önem verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, “Üniversitemiz spora ciddi yatırımlar yapıyor. Uluslararası standartlarda havuzumuzun yanında, kondisyon merkezleri, spor salonları, açık ve kapalı tenis kortları gibi bir çok tesise sahibiz. Bunun yanında sporu bilimsel olarak ele alan ve Türk sporuna katkı sağlayan öğretim elemanlarımız var. Türkiye Yüzme federasyonu ile birlikte çalışmayı bizde isteriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı