REKLAMI GEÇ

Engelleri Aşalım Satranç Turnuvası yapıldı

Engelleri Aşalım Satranç Turnuvası yapıldı

Denizli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Temsilciliği’nin engellilere yönelik birlikte düzenlediği ‘Engelleri Aşalım Satranç Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2011 Çarşamba, 19:16

Denizli Belediyesi’nde düzenlenen ve 8 farklı kategoride gerçekleşen Engelleri Aşalım Satranç Turnuvası’nda 225 satranç sporcusu şampiyon olabilmek için yarıştı.

Ömer Gökçe’nin turnuva direktörlüğünü, Ayşegül Akdeniz’in de baş hakemliğini üstlendiği turnuva 2 gün sürdü. 2002 Genel Küçükler Kategorisi’nde 1. Umutcan Çetinkaya, 2. Ata Gündüz Uyan ve 3. Can Deniz Çağırgan, 2002 Kızlar Kategorisi’nde 1. Alara Zeycan, 2. Leman Demirelli ve 3. Gözde Aleyna İlci, 2000 Kızlar Kategorisi’nde 1. Nur Tuba Manaz, 2. Beyzanur Toydemir ve 3. Elif Kayabaşı, 2001 Genel Küçükler Kategorisi’nde 1. Ozan Kaymak, 2. Alperen Şahin ve 3. Muhammet İlal, 2003 Kızlar Kategorisi’nde ise 1. İlayda Kaygısız, 2. Helin Urhan ve 3. Ecenaz Özçelik, 2003 Genel Küçükler Kategorsi’nde ise 1. Cem Kömürcüoğlu, 2. Hüseyin Çavdar ve 3. Metehan Barut, Kadınlar Kategorisi’nde 1. Eda Yalçınkaya, 2. Dilara Çakanel ve 3. Cansel Ayten Özkan, ve Genel Kategoride ise 1. Hakan Bulgurlu, 2. Mahmut Çimendağ ve 3. Ataberk Öğmen oldu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında gerçekleşen turnuvada, turnuvaya katılan herkese katılım belgesi verilirken tüm kategorilerin ilk 3.’üne madalya, ilk sporcuya da forma verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı