REKLAMI GEÇ

Futbol akademisi sporcuları okuma günü yaptı

Futbol akademisi sporcuları okuma günü yaptı

Çivril Belediyesi’nin açtığı futbol akademisi öğrencileri Dünya Kitap Günü’nde okuma etkinliği gerçekleştirdi. 23 Nisan Parkı’nda yapılan kitap okuma şöleni, futbol kursuna gelen öğrencilerle yapılırken okumanın önemi hakkında da söyleşi gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2012 Salı, 14:54

Çivril Belediyesi Futbol Akademisi öğrencileri sosyal etkinliklerle futbol eğitimlerini çeşitlendiriyor. Dünya Kitap Günü Çivril 23 Nisan Parkı’nda yapılan ve yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı kitap okuma şöleni ilgiyle karşılandı.

Okuma alışkanlığının zamanında kazandırılamadığı gençler spor alanında da başarısız olurken özellikle olumlu davranış geliştirme ve bilgi kullanma becerileri istenen düzeyde gelişemiyor. 10-13 yaşları arasında yapılacak okuma çalışmaları ve önemi hakkındaki bilgilendirmeler sayesinde fiziksel performansını bilişsel düzeyde de geliştirmek ve okul eğitimlerini futbol çerçevesinden desteklemek içerikli bir proje olan bu Akademi çalışması giderek sonuç vermeye başlıyor.

“Altyapı, üst beyinle gerçekleştirilebilir” parolasıyla projenin başında yer alan futbol antrenörü Hakan Keysan, daha önce çalıştırdığı her takımda şampiyonluk yaşamış bir antrenör. Son olarak Çivril Belediyesi’nin Akademi çalışmasının başında yer alan Keysan “Sadece sporcu değil, sportmen insan yetiştirme çalışmaları yürütüyoruz” derken bu projenin sadece belediyenin desteği ile sınırlı kalmamasını, aile, kişi, kurum ve spor kulüplerinin de mutlaka desteklemesi gerektiğini vurguladı.

“Çivril’de Çivrilli Sporcular Oynasın” projesini gerçekleştirmek için her türlü desteği belediye olarak sürdüreceğiz” diyen Çivril Belediyesi Başkanı İbrahim Hakkı Aslan da, U-13 ligine katılan İğdir Kayagücü ve Yeşil Çivril Belediyespor takımlarının ulaşımlarını sağladıklarını, akademide yer alıp da lisansı yapılan oyuncuların liglerde oynamalarını hedeflediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı