REKLAMI GEÇ

Futbolda Kazım Kaynak birinci

Futbolda Kazım Kaynak birinci

Futbol Genç Erkekler Grup Müsabakaları bitti. Kazım Kaynak Anadolu Lisesi muhteşem bir performans ortaya koyduğu B grubunu lider bitirerek büyük bir başarıya imza attı ve 26 – 28 Nisan tarihleri arasında Aydın’ da yapılacak olan yarı final müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2012 Cumartesi, 19:10

Futbol Genç Erkekler Grup Müsabakaları Denizli’ de gerçekleştirildi. Grup müsabakalarının Denizli ayağı 16 – 18 Nisan 2012 tarihleri arasında Saraçoğlu ve Dr. Samim Gök Futbol Sahalarında yapıldı. Afyon, Burdur, Aydın, Bilecik, Antalya, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Denizli takımlarının katılımıyla gerçekleştirilen grup müsabakalarında 180 sporcu mücadele etti.

Denizli takımlarından Kazım Kaynak Anadolu Lisesi muhteşem bir performans ortaya koyduğu B grubunu lider bitirerek büyük bir başarıya imza attı ve 26 – 28 Nisan tarihleri arasında Aydın’ da yapılacak olan yarı final müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Genç Erkekler Grup Müsabakalarında; Antalya Manavgat Şelale Lisesi A grubunu birinci, Denizli Kazım Kaynak Anadolu Lisesi B grubunu birinci, İzmir Kemalpaşa Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi C grubunu birinci olarak bitirdi ve yapılacak olan yarı final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Yorumlar

İsmet KAPUSUZ   -  Bağlantı 23 Nisan 2012, 15:43

Kazım Kaynak Lisesi futbol ekibini tüm kadrosuyla tebrik eder; başarılarının devamını dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı