REKLAMI GEÇ

Güreşte Türkiye üçüncüsü Denizli‘den

Güreşte Türkiye üçüncüsü Denizli‘den

Denizli Güreş Eğitim Merkezi Sporcusu Mehmet Akkeçili Serbest 74 kg’ da Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2012 Salı, 13:11

Bursa Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalara 50 kulüpten 164 sporcu madalya ümidiyle kıyasıya mücadele etti. Denizlili sporcu Mehmet Akkeçili; Niğde’de yapılan grup müsabakalarında gösterdiği performans ile Bursa’ da ki Türkiye Şampiyonasında yarışma hakkını elde etti. Bursa’da göstermiş olduğu performansla Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz bu sayede milli takım kapısını da aralamış oldu.

Şampiyonayı AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Belde ve İlçe Belediye Başkanları ve Bursalı güreş severler yakından takip etti. Türkiye Şampiyonasını iki gün boyunca takip eden seyirciler oldukça kaliteli müsabakalar izleme şansı buldu. Müsabakalar 25 – 27 Mayıs 2012 tarihlerinde İzmir’ de yapılacak olan Şampiyonlar Turnuvası öncesi Milli Takıma seçilme kriteri oluşturuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı