REKLAMI GEÇ

İzmir fatihleri

İzmir fatihleri

Türkiye 9-10 Yaş Tenis Turnuvası’nda, Belediyespor adına yarışan 10 sporcudan 7’si, madalya kazanarak kulüp adına büyük bir başarıya imza attı.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2010 Pazartesi, 18:13

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) İzmir Tenis İhtisas Kulübü Kortlarında, 19-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği, 9–10 Yaş Grubu Türkiye Yaz Kupası Turnuvası’na, 10 sporcu ile katılan Belediyespor’un 7 sporcusu madalya kazandı. Çeşitli illerden gelen minik sporcular, rakiplerinin yanı sıra aşırı sıcaklarla da mücadele etmek zorunda kaldı.

Belediyespor Tenis Antrenörü Arif Akşit, sporcuların üstün gayretle Belediyespor’u çok iyi temsil ettiklerini söyledi. Her turnuva ile tecrübe kazandıklarını hatırlatan Akşit, turnuvada Kaan Korkmaz, Sude Yağmur Caner, İrem Ala, Bahadır Yeşil, Barış Duman, İlyas Can Gündaş ve Sinan Yücel’in madalya kazandığını açıkladı.

Son turnuvaydı
İzmir’de gerçekleştirilen turnuvanın, bu yıl katıldıkları son turnuva olduğunu hatırlatan Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, son turnuvadan da sporcuların madalya ile dönmesinin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Ödül alan almayan bütün sporcuları ve onlara destek olan ailelerini kutladığını belirten Çelik, “Belediyespor olarak sporun önemini çocuklarımıza aşılayarak onlara daha sağlıklı bir gelecek hazırlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kapalı mekânlardan çıkararak daha sağlıklı yetişebilmeleri için çalışıyoruz. Kimliklerini daha sağlıklı oluşturabilmeleri için sporun önemini biliyoruz. Onun için sporu desteklemeye devam edeceğiz. Tenis branşına çok büyük bir talep var. Vatandaşlarımızın bu talebini karşılamak için mevcut kortlarımızın yanında, İncilipınar Tenis Kortu’nu da önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz. Binlerce insana ulaşmak istiyoruz ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı