REKLAMI GEÇ

Judocular 26 madalya iki kupa aldı

Judocular 26 madalya iki kupa aldı

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 5. Gençlik Haftası Kurtdereli Mehmet Pehlivan Judo Turnuvası’ndan Denizlili judocular 26 madalya ve 2 kupa ile döndü.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2012 Salı, 16:03

Balıkesir Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada 10 ilden toplam 256 sporcu kürsüde yer alabilmek için canla başla mücadele etti. Müsabakalar Süper Minik, Minik, Yıldız, Ümit ve Gençler kategorilerinde gerçekleştirildi. Denizlili sporcular ortaya koydukları performansla turnuvada adeta fırtına gibi esti. 35 kişilik kafileyle 5. Gençlik Haftası Kurtdereli Mehmet Pehlivan Judo Turnuvası’na çıkarma yapan sporcular 26 madalyanın yanı sıra yıldız ve ümitler kategorilerinde de takım halinde birinciliğin sahibi olarak Denizlililerin göğsünü kabarttı.

Denizli sporcusu Mehmet Erten 60 kg finalinde kolu çıkmasına rağmen inanılmazı başardı ve rakibini iponlayarak mağlup etti. Erten böylece birincilik madalyasının da sahibi oldu. Süper Minikler kategorisinde; Damla Gür 22 kg’ da birinci, Selinay Güneş aynı kiloda ikinci ve Çağla Gür 32 kg’ da ikinci oldu. Minikler kategorisinde; Murat Bayram 34 kg’ da birinci, Yiğit Bayram 38 kg’ da ikinci, Fatma Kocabey 52 kg’ da üçüncü ve Osman Vurdal +60 kg’ da üçüncü oldu. Yıldızlar Kategorisinde; Ümran Şahbal 44 kg’ da birinci, Metehan Gür 50 kg’ da birinci, Tamer Çini +66 kg’ da ikinci, Reyhan Gürcan 36 kg’ da ikinci oldu. Ümmühan Koçer 44 kg’ da üçüncü, M. Ali Güneş 34 kg’ da üçüncü, Mustafa Kocabey 46 kg’ da üçüncü, Ramazan Akınar 42 kg’ da üçüncü ve Taner Çini 66 kg’ da üçüncü oldu. Ümitler Kategorisinde ise; Seyhan Yağlı 48 kg’ da birinci, Seher Şener 52 kg’ da birinci, Sevda Talay 57 kg’ da birinci, Ş, Nur Karakuyu +78 kg’ da birinci, M. Mehmet Erten 60 kg’ da birinci, Furkan Erten 66 kg’ da birinci, Selim Taşdelen 90 kg’ da birinci oldu. Mehmet Gölgeçen 73 kg’ da ikinci, Samet Kırlı 90 kg’ da ikinci ve Furkan Gürcan 60 kg’ da üçüncü oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı