REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYON YAĞCI GURURUMUZ OLDU, VALİ ERKMEN ÖDÜLLENDİRDİ

ŞAMPİYON YAĞCI GURURUMUZ OLDU, VALİ ERKMEN ÖDÜLLENDİRDİ

Vali Yavuz Erkmen, Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında birinci olan Selma Yağcı’yı, Takdirname ve altınla ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2011 Perşembe, 17:57

22-27 Ocak 2011 tarihleri arasında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında birinci olan Denizli Gözler İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni ve milli sporcu Selma Yağcı’yı makamında kabul eden Vali Erkmen, başarısından dolayı milli sporcuyu kutlayarak takdirname ve altınla ödüllendirdi.

HEDEF OLİMPİYATLARDA DERECE
Valilik makamında gerçekleşen ödül törenine milli sporcu Selma Yağcı’nın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katıldı. Milli Sporcu Selma Yağcı törende yaptığı konuşmada, Vali Yavuz Erkmen ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un destekleri ile bu başarıyı elde ettiğini ifade ederek, “Bundan sonraki süreç içerisinde hedefim, Olimpiyat elemelerini geçip Olimpiyatlarda Denizli’yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.

HEP DERECE ALDI
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, Selma Yağcı’nın daha önceki başarılarına ilave olarak öğretmenliğe başladığı günden bu güne kadar katıldığı her yarışmada mutlaka dereceye girdiğini belirterek, “Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında birinci olması bizleri onurlandırdı. Kurumum adına kendisine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YAĞCI ÖRNEK OLACAK
Vali Yavuz Erkmen, Selma Yağcı’nın gerek ulusal gerekse uluslar arası pek çok yarışmada dereceler elde ettiğini ve Denizli’yi gururlandırdığını ifade ederek, “Sporcumuzun elde ettiği en son başarı Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında birinci olması. Bu başarısından dolayı kendisini kutlarken, aynı zamanda da ödüllendirmek istedik. Kendisi öğretmen olması dolayısıyla diğer arkadaşlarımıza da hem sporculuğu hem de öğretmenliği anlamında örnek olmaktadır. Spor sevgisini geçlerimize aşılamak suretiyle Denizli’deki pek çok gencimize katkıda bulunacağına inanıyor, başarısından dolayı kendisini kutluyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Erkmen, milli sporcu Yağcı’yı Takdirname ve altınla ödüllendirdi.

YAĞCI’NIN KARİYERİ
1981 Isparta Yalvaç doğumlu olan Selma Yağcı, 185 defa milli formayı giydi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü mezunu olan ve iki yıldan bu yana Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Yağcı, 2001 yılından bu yana sayısız başarıya imza attı. 2008 Avrupa Şampiyonasında şampiyon olan sporcu, Çin’de yapılan 2008 Dünya Şampiyonasında da Dünya ikincisi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı