REKLAMI GEÇ

TAM BİR AİLE OLDULAR

TAM BİR AİLE OLDULAR

Sporda kulüp, okul ve aile üçgenini sağlam temellere oturtmak için önemli bir projeye imza atan Belediyespor kulübü, bir ilke imza attı ve aileler ile sporcuları kulüp binasında bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2010 Çarşamba, 17:18

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda geleceğin sporcularının yetişmesinde gerekli olan altın kurallar ile herkesin yapması gereken görevler ele alındı. Belediyespor Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, 50 yılı aşkın süreden bu yana böyle bir toplantının yapılmadığını belirterek, bir ilke imza attıklarını söyledi. “Bize düşen ne varsa bizlere emanetiniz olan çocuklarınızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz” diyen Başkan Beştaş, “ Yıllarımızı amatör spor’a verdiğimiz gibi profesyonel olarak ta Denizlispor ve Belediyespor’da yıllardır çalışmalarımız oldu. Çocukların sporda bir yerlere gelmesinde en önemli görev ailelere düşüyor. Bizlerde sporcularımıza ve ailelere yardımcı olmak için elimizden geleni yapıp, tecrübelerimizi aktaracağız. Denizli ve Türk futbolunun kalkınması için geceli gündüzlü çalışacağız. Başarının gelmesi için de hep birlikte çalışacağız” dedi.

As Başkan Bekir Balım ise toplantıların göstermelik olmayacağına ve kulüp olarak aileler ile yılda en az 5 kez bir araya geleceklerini açıkladı. Kulüp, Okul, Aile üçgenini sağlam temellere oturtmak için kolları sıvadıklarına dikkat çeken Balım, ailelere ve sporculara kesinlikle yalan söylemeyeceklerinin altını çizdi. Gelişmelerin aşama aşama olacağını kaydeden Balım, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Denizli’nin çocuklarının sporda bir yerlere gelebilmesi için bu görevleri üstlendik. Türkiye’nin ve Denizli’nin spor politikası yok. Bizce bugün büyük bir milat. Birkaç yıl sonra bugün konuştuklarımız için “ konuşulanlar doğruymuş” dedirteceğiz. Sözlerimizin doğru olduğuna sizlerde inanacaksınız. Kenetlenip çocuklarımıza sahip çıkalım. Yanlış fikirlerimizde olabilir, bunları açıkça tartışacağız. Sporcularımızın sağlıklı bir şekilde spor yapmaları için sağlık kontrollerini hiç aksatmayacağız. Çalışma ortamlarını en iyi düzeye getireceğiz. Yakında Denizli Büyükşehir’de olacak. Büyükşehir’in takımı 3.ligde olmamalı. Kendi öz evlatlarımızla bu takımı daha üst liglere taşımak için ter dökeceğiz. Geleceğin sporcularına düşen ise sadece çok çalışmak ve sporcuya yakışır davranış içinde olmak. Zaten kendilerini dersleri ve dinlenme konularında denetleyeceğiz. Derslerini aksatanlar spora ara verebilir. Öncelikle okul hayatı gelir. Geçen sezon altyapıdan 7 amatör futbolcuyu profesyonel sözleşme imzaladı. Denizli Belediyespor olarak bünyemizde Denizli’de yaşayan daha çok futbolcu bulundurmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı