REKLAMI GEÇ

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası Denizli’de yapılacak

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası Denizli’de yapılacak

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası ilimizde gerçekleşecek. Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret eden Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan, şampiyonayı Haziran ayında yapmayı planladıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2011 Pazartesi, 18:22

Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarete, Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan, Hava Sporları Federasyonu Denizli İl Temsilcisi İsa Dal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu katıldı.

Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan, geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve şampiyonaya ev sahipliği yapan Denizli’yi bu yıl tekrar seçtiklerini söyleyerek, ocak ayı içinde ilimize gelerek oluşturulacak heyetle atlayış yapılacak bölgeleri inceleyeceklerini söyledi. Çökelez, Nikfer ve Honaz dağında yer tespiti yapacaklarını vurgulayan Ermihan, şampiyonayı Haziran ayının son haftası yapmayı planladıklarını, yerli ve yabancı 100’ün üzerinde sporcunun şampiyonaya katılacağını sözlerine ekledi.

Vali Abdülkadir Demir ise, şampiyonanın Denizli’de yapılacağından dolayı memnuniyetini dile getirerek, Denizli’nin bu tür organizasyonlara hazır bir il olduğunu ve şampiyona için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı