REKLAMI GEÇ

Alkışlar Colossae çalışanlarına!

Alkışlar Colossae çalışanlarına!

Neredeyse son on yılda gerçekleştirilen tüm eğitim yatırımlarının altında hayırseverin imzasının olduğu Denizli’de bir örnek davranışta Colossae çalışanlarından geldi.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2011 Salı, 18:32

Colossae Termal Otel personeli kendi imkanları ile başlattıkları proje sonucu otellerinde ve kendi evlerinde ki geri dönüşümü sağlanacak olan atıkları toplayıp ayrıştılar. Buradan elde ettikleri gelir ile iki köy okuluna bilgisayar ve yazıcı kazandırdılar. Colossae Termal Otel Satın Alma Müdürü Hakan Korkmaz ve Ön Büro Müdürü Tahsin Topuzayak tarafından Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a bilgisayarlar teslim edildi.

Müdür Mahmut Oğuz; “Colossae otel personelinin eğitim adına yaptıkları bu katkı bizim için çok büyük mutluluk. Sizlerin nezdinde her birine teker teker teşekkür etmek istiyorum. Bizim toplumumuz eğitim için herzaman seferber olmuş bir toplumdur. Bilgisayar ihtiyacı olan iki köy okulumuzun kullanımına verilecektir. Ayrıca yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun da eğitimimize çok destekleri vardır.”dedi.

Colossae Termal adına konuşan Tahsin Topuzayak; “ çalışanlar olarak eğitime bir katkıda bulunmak istedik. Sonucunda geri dönüşüm fikri ortaya çıktı. Tüm çalışanlar olarak kollarımızı sıvadık ve bu gün böyle güzel sonuçlarını gördük. Tüm personel olarak çalışmalarımızın sonuç vermesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Eğitime kazandırılan iki adet bilgisayar Çal Belevi İlköğretim Okulu ve Babadağ Kelleci İlköğretim Okulu müdürlerine Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan küçük bir törenle teslim edildi. Son olarak da Sancar İnşaatın sahibi Teoman Sancar tarafından Kale İlçesi Gülbağlık İlköğretim Okulunun ihtiyacı olan iki bilgisayar, tarayıcı özelliği olan bir yazıcı ve projeksiyon makinesi işyerinde yapılan törenle eğitimin hizmetine sunuldu.

Hayırsever Teoman Sancar, “ Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgisayar katkısı bulunmak istediğimizi söylediğimizde, bilgisayar ihtiyacı olan köy okullarımıza hibe edebileceğimizi belirttiler. Eğitime küçükte olsa destek olmak bizleri mutlu ediyor. Daha öncede öğretmen babamızın adına Akköy Turizm Otelcilik Okuluna da yemek atölyesi yaptırdık. Müdürlüğümüz yöneticilerine bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kale Gülbağlık İlköğretim Okulu Müdürünün de hazır bulunduğu törende Hayırsever Teoman Sancar tarafından bilgisayarlar okul müdürüne teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı