REKLAMI GEÇ

DENİZLİ DEVLET TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR

DENİZLİ DEVLET TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR

Devlet Tiyatroları, sahnelerine bir yenisini daha ekliyor. Denizli Devlet Tiyatrosu, 24 Kasım Perşembe günü Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü’nde perdelerini açıyor. Denizli Devlet Tiyatrosu, ilk temsilini saat 20.00’de başlayacak “Kantocu” ile yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Kasım 2011 Pazartesi, 18:04

Bugün Türkiye’nin 21 ilinde toplam 54 sahnesiyle tiyatro severlere hizmet veren Devlet Tiyatroları, sahnelerine bir yenisini daha ekliyor. Denizli Devlet Tiyatrosu, 24 Kasım 2011 Perşembe günü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Vali Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin’in katılımlarıyla Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampusu’nda perdelerini açıyor. Denizli Devlet Tiyatrosu, ilk temsilini saat 20.00’de başlayacak “Kantocu” ile yapıyor. 1949 yılında özel bir yasa ile kurulan Devlet Tiyatroları bugün, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Konya, Sivas, Van, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Samsun, Çorum, Zonguldak, Aydın ve Rize’deki toplam 54 sahnesiyle tiyatro severlere hizmet veriyor. Her geçen yıl büyüyen ve Türkiye’nin her yerine tiyatro sanatını ulaştırmaya çalışan Devlet Tiyatroları, sahnelerine bir yenisini daha ekleyerek Denizli Devlet Tiyatrosu’nu hizmete sokuyor. 24 Kasım 2011 Perşembe günü saat 20.00’de, Haldun Dormen’in yazdığı ve yönettiği “Kantocu” ile perdelerini açacak olan Denizli Devlet Tiyatrosu, tiyatro sezonu boyunca, birbirinden farklı tiyatro eserleriyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Tiyatroseverler oyun biletlerini www.devtiyatro.gov.tr adresinden ww.mybilet.com/dtgm.php adresinden, Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü gişesinden ya da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu yanındaki Denizli Devlet Tiyatrosu gişesinden alabilirler.Tiyatro sezonu boyunca Türkiye’nin her yerinde perdelerini açan Devlet Tiyatroları; yetişkinler ve çocuk izleyiciler için sergilediği temsillerin yanı sıra; yurtiçi ve yurtdışı festivallerle, yerli oyunları yurtdışında tanıtıyor, yurtiçindeki seyircileri de yabancı eserlerle ve sanatçılarla buluşturuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı