REKLAMI GEÇ

Şiir Otel 1 yaşında

Şiir Otel 1 yaşında

Şiir Otel’in kuruluşunun 1.yıldönümü otel personeli ve davetliler tarafından Şiir Restoran da düzenlenen eğlence ile kutlandı. Eğlence, zengin açık büfesi, Murat Kınay’ın müziği, ilginç sürprizleriyle gece geç saatlere kadar sürdü.

/ DENİZLİHABER / 29 Ekim 2012 Pazartesi, 14:42

Şiir Otel’in kuruluşunun 1.yıldönümü otel personeli ve davetliler tarafından Şiir Restoran da düzenlenen eğlence ile kutlandı. Eğlence, zengin açık büfesi, Murat Kınay’ın müziği, ilginç sürprizleriyle gece geç saatlere kadar sürdü. Şiir Otel Genel Müdürü Tayfun Dindar yaptığı konuşmada “Otelimizin hizmete açıldığı günden bugüne, hataların daha az, başarıların daha çok olduğu, genelde, başarılı bir dönem geçirdiğimizi söyleyebilirim. Hedefimiz farklı olmaktı, birçok konuda ilk olmaktı, şiir konsepti zemininde butik tarzda hizmet verebilmekti, insanları şaşırtabilmekti. Bu hedeflerimizin çoğunu gerçekleştirdik” dedi.

‘BİR YILDA NELER YAPTIK’
Dindar konuşmasında geçen süreci de anlattı. Dindar “2 Ağustos tarihinde, misafirlerimize hizmet vermeye başladık . Basında “Şiir Otel hizmete açıldı” haberini okuyanlar şaşırdı. Çünkü ilk misafirlerimiz otelin inşaatında emeği geçenlerdi. Denizli’de daha önce görülmeyen bir örnekti. Misafir kabulüne başladıktan sonra bu kez, otelimizi görmeye ve kalmaya gelenler şaşırmaya başladı. Lobiden girdiklerinde biz nereye geldik, burası otel mi yoksa bir sanat evimi diye soruyorlardı. Nereye baksalar şiirler, şairlerin büstleri, rölyefleri, tabloları. Zaman hızla akmaya başladı, 22 Ekim 2011’de resmi açılışımızı yaptık. Tam da şiir konseptine uygun bir şekilde. Birçok değerli konuğun katılımıyla açılışımızı ünlü şairimiz Ataol Behramoğlu yaptı. Zaman geçtikçe, Kemal Yalçın‘dan, Özkan Mert’e kadar, şiir dinletileri ve söyleşiler düzenledik. Adımız bir kültür sanat oteli olarak anılmaya başlandı.
22-26 Mart tarihleri arasında insanları bir kez daha şaşırttık. Daha açılışımızın üzerinden bir yıl bile geçmeden uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. 1.Şiir Otel Uluslararası Şiir Günleri etkinliğini düzenledik. Rati Saxena, Raquel Lanseros, Anton Baev, Niels Hav, Ataol Behramoğlu, Cezmi Ersöz, Ahmet Telli ve Nebil Özgentürk gibi ulusal ve uluslararası üne sahip şairleri ağırladık” diye konuştu.

‘ÜNLÜLER BİZİ SEÇTİ’
Şiir Otel Genel Müdürü Tayfun Dindar, Denizli’ye gelen ünlü sanatçıların da uğrak yeri olduklarını söylerken, “Denizli’ye sanatsal etkinlikler için gelen sanatçıların, müzik gruplarının, tiyatroların değişmez mekanı olduk. Dünyaca ünlü cam ustası Lucio Bubacco’dan ünlü ressamımız Yaşar Çallı’ya kadar, Zakkum Grubu’ndan Duman’a kadar, Zülfü Livaneli’den, Sezen Aksu’ya kadar, Tiyatro İstanbul’dan Tolga Çevik’e kadar tüm sanatçılar, otelimizde konakladı ve konaklamaya devam ediyor” dedi.

‘BALAYI OTELİ’
Şiir Otel’in son zamanlarda ‘Balayı Oteli’ olarak anılmaya başladığını kaydeden Dindar “Romantik ortamımız yeni evlenecekler için bulunmaz bir cazibe oluşturdu. Bir günde 7 balayı odamızla kendi rekorumuzu yeniledik. En güzeli, ünümüz şehirlerarası boyuta ulaştı. Geçen gün İzmir’de evlenen bir turizmci çift, daha önceden planladıkları şekilde balayılarının bir gününü de otelimizde geçirdi” diye konuştu.

‘KENTİN TURİZM BELGELİ İLK BUTİK OTELİ OLDUK’
Dindar konuşmasının son bölümünde ise “Türkiye’nin ilk şiir temalı oteli unvanını aldıktan sonra, yine bir ilki gerçekleştirip Denizli’nin ilk resmi belgeli butik oteli olduk. Yakında Turizm Bakanlığı’ndan hem belgemiz hem levhamız gelecek. Şimdi hedeflerimiz daha da büyüdü. Misafir odaklı hizmet kalitemizi daha da artırmalı, misafir memnuniyetini maksimum düzeye çıkarabilmek için uğraş göstermeliyiz. Şiir Otel’in şiir gibi kadrosu bunu başaracak deneyime ve yeteneğe sahip” diye konuştu.

EN’LER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Dindar’ın konuşmasının ardından Şiir Otel Sahipleri Esat ve Mehmet Bozbıyık yılın personeli seçilen Neslihan Yılmaz’a altın hediye ederek kutladı. Yılmaz’ın yanı sıra yılın en kibar Aşkın Yıldırım, en obur personeli Samet Yatkın, en hastalık hastası personeli Mehmet Akkuş, en meraklı personeli Yeliz Türk, en cins personeli Osman Tunç, en neşeli personeli Halil Işık seçildi. Cadı personele süpürge, en meraklı personele büyüteç, en obur personele, tahta kaşık, en cins personele cımbız gibi ilginç hediyeler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı