REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin Balayı oteli olmaya aday

Türkiye’nin Balayı oteli olmaya aday

Hizmete girdiği günden bu yana farklı konsepti ile, konaklayanları büyüleyen Şiir Otel, Türkiye’nin en iyi balayı oteli olmaya aday… 72 şairin şiirleri, büstleri ve rölyefleriyle donatılan otel, tam anlamıyla aşk ve romantizm kokuyor. Bu yönüyle otele, evlenen çiftlerin ilgisi yoğun.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2012 Salı, 13:29

Bir tarafı dağ, bir tarafı göle bakıyor… Resepsiyonundan odalarına baktığınız, gördüğünüz her noktasında onlarca şairin şiirleri, tabloları, büstleri, rölyefleri, farklı ve romantik atmosferiyle Denizli Şiir Otel, Türkiye’nin en iyi balayı oteli olmaya aday…

Temasında tam 72 şairin bulunduğu, her odasında farklı bir şairin ön plana çıkarıldığı Şiir Otel, Türkiye’deki şehir otelciliği kavramına yepyeni bir soluk getirdi.

Otel, yeni evlenen çiftlere, dağ ve göl manzaralı odalarda şiirler arasında masalsı bir balayı gecesi yaşamak isteyen, yar aşkı ile gelen çiftlere cibindiriği olan, yatağa uzandıklarında gökyüzünü seyredebilecekleri odalar sunuyor.

Balayı çiftleri otelde en çok “Aşk iki kişiliktir” kitabının yazarı Ataol Behramoğlu ve Nazım Hikmet’in odalarını tercih ediyor. Otel yetkilileri, bunun yanında farklı yaşanmışlıkların taşındığı şiirlerin sahipleri olan Can Yücel, Sunay Akın ve Özdemir Asaf’ın odaları da yoğun ilgi gördüğünü söylüyor. Özel dekorasyon süslemeler ve sürprizler ile suit oda veya standart oda tercihlerine göre 4 ayrı kademede zenginleştirilmiş balayı paketleri hazırladıklarını dile getiren yetkililer, yaz sezonu boyunca çok sayıda balıya çiftinin kendilerini tercih etmelerinin sevindirici bir nokta olduğuna dikkat çekiyor.

Şiir Otel Genel Müdürü Tayfun Dindar, artan taleple bir günde 7 balayı çiftini ağırlamanın kendilerini de şaşırttığını belirtti. Bu özel günlerinde çiftlere, ömür boyu unutamayacakları ve o günü anlamlı kılan balayı paketleri hazırladık söyleyen Dindar, içeriğinin sürpriz bir şekilde sunulduğunu belirtiyor.

Ayrıca,Evlilik yıldönümü konsepti ile evliliğin değerini yıllar geçtikçe daha iyi anlayan çiftleri de ayni heyecanı bir kez daha yaşamak üzere Şiir Otel’e davet ettiklerini belirten Dindar, “Mutlu bir tebessümle uzun yıllar hatırlanacak Düğün, Nişan, Kına Gecesi, Gelin Hamamı, Nikâh gibi özel günlerin düzenleneceği en iyi seçenek konseptin farklılığıyla Şiir Otel olduğunu söyleyebiliriz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı