REKLAMI GEÇ

Doğa Termal Otel, Türkiye’nin yüksek puanlı en iyi 100 oteli arasına girdi

Doğa Termal Otel, Türkiye’nin yüksek puanlı en iyi 100 oteli arasına girdi

Termal kenti Denizli’de, sağlık turizmi ve konaklamaya yeni bir anlayış getiren Doğa Termal Otel, Türkiye’nin en iyi 100 otelinden biri seçildi. “Kullanıcıların memnuniyetine dayalı” en önemli ödüllerden birini alan Doğa Termal Otel Müdürü Murat Taşlıcalı, “Denizli ve Türkiye turizmine katkılar koymaya devam edeceğiz. Hedefimiz daha yukarılar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2023 Pazartesi, 13:37

Denizli, termal kaynakların en zengin olduğu bölgelerden biri. Buna karşın, yıllardan bu yana istenilen sağlık turizmi seviyeye ulaşamıyor. Fakat son yıllarda yapılan yatırımlar Pamukkale ve Karahayıt çevresindeki, sağlık turizmi ve konaklama anlayışlarına yenilikler kazandırıyor.

DOĞA TERMAL EN İYİ İLK 100 OTEL ARASINDA

Bunlardan biri de Doğa Termal Otel… Farklı ve modern mimarisi, sunduğu olanaklar, sağlık ve memnuniyet odaklı hizmet anlayışı; onu bölgenin en farklı otellerinden biri yapıyor. Dünyanın her yerinden misafirler ağırlayan otel, 2023’te de büyük başarılara imza atıyor.

Türkiye turizm camiası açısından büyük önem taşıyan Otelpuan 2023 sonuçları açıklandı. Ödül sistemi, sadece otellerde konaklayan misafirlerin geri bildirimleriyle çalışıyor. Misafirin memnuniyet durumu, tavsiye olasılığı ve fiyat politikası puanlamayı belirleyen kriterler. Yani bir misafir otelden ne kadar mutlu ayrıldıysa, ne kadar tavsiye ettiyse ve fiyattan ne kadar memnun kaldıysa otelin puanı yükseliyor.

PUAN ORTALAMASI: MÜKEMMEL

Türkiye’nin en önemli otel sıralaması olarak değerlendirilen ödüllerde Doğa Termal Otel, en iyi 100 otel arasına girdi. 120 odalı otel, 700 metrekarelik termal fizyoterapi ve sağlık alanı ile Türkiye’nin en büyükleri arasında. Açık ve kapalı, termal ve normal yüzme havuzları ile sağlığı, eğlence ve dinlenceyi bir arada sunuyor.

Misafirlerin 9.3 ile “mükemmel” kategorisinde tanımladığı Doğa Termal Otel, temizlik, hizmet, yemek kalitesi gibi konularda da tam not aldı.

KALİTEYİ ARTIRAN, DOĞA TERMAL’İN FARKLI HİZMET ANLAYIŞI

Doğa Termal Otel Müdürü Murat Taşlıcalı, açıldıkları günden bu yana Denizli ve Türkiye turizmine olumlu katkılar sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hem termal sağlık, hem de konaklamaya yeni bir anlayış getirme amacıyla yola çıktıklarını belirten Taşlıcalı, “Otelimize gelen her misafir bizim için özeldir. Çünkü bize sadece tatil değil, tedavi için gelen misafirlerimiz de var. Otelimizin tüm ekibi, misafirlerimizi evlerinden daha fazla rahat ettirme gayreti içinde çalışıyorlar.

“HEDEFİMİZ DAHA YUKARILAR”

Tüm hizmetlerimiz bize göre standardımızda olan şeyler. Bu gayretimizin çok önemli bir ödülle taçlandırılması bizi çok mutlu etti. Ödülün, sadece misafir odaklı şekillenmesi ve bizim de buna layık görülmemiz gurur kaynağıdır. Denizli’nin termalinin Türkiye’de duyulması, sonrasında da dünyaya yayılması için hizmet kalitemizi eksiltmeden yükseltmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, listenin daha yukarıları” dedi.

Otelpuan üzerinde Doğa Termal’in aldığı başarıları görmek için linki tıklayın:

https://www.otelpuan.com/Doga-Thermal-Hotel

Doğa Termal’i açılışında anlattığımız 2014 tarihli haberimizi okumak için tıklayın:

Tarih, doğa, sağlık ve konfor aynı çatı altında

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı