REKLAMI GEÇ

KARAKAN “YÜKSELEN SERVİS STANDARTI TURİST SAYISINI ARTTIRIYOR”

KARAKAN “YÜKSELEN SERVİS STANDARTI TURİST SAYISINI ARTTIRIYOR”

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Şeref Karakan, yükselen servis standartlarında verilen ucuz hizmetin Türkiye’ye gelen turist sayısını artırdığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2011 Pazartesi, 17:08

Karakan, yaptığı açıklamada, yurt dışında çalışan acentelerin Türkiye’ye turist getirebilmek için çaba harcadığını ifade etti.Her geçen yıl ülkeye gelen turist sayısının arttığını belirten Karakan, “Bunu tek bir nedene bağlamak doğru olmaz. Son yıllarda özellikle servis standartlarının yükselmesi ve fiyatların çok makul düzeyde olması ülkeye gelen turist sayısını artırdı. Tunus’a Mısır’a, Yunanistan’a, İspanya’ya baktığımızda bizim ülkemizdeki fiyatlar çok daha makul düzeyde. Bu da tercih edilebilirliğimizi artırıyor” dedi.

Türkiye’nin diğer ülkelerde bulunmayan bir güven ortamına sahip olduğu için tercih edildiğini de belirten Karakan, “Türkiye’de gelen misafiri rahatsız edecek bir ortam yok. Türkiye güvenilir bir ülke olduğu için gelen turist de artıyor. Bugün İran’dan, Irak’tan Ortadoğu’nun diğer ülkelerinden Türkiye’ye çok sayıda turist geliyor” diye konuştu.Japon ve Çin turist sayısında ciddi artış olduğunu kaydeden Karakan, “Bölgede Çin pazarındaki artış her geçen gün yükseliyor. İlerleyen dönemde bu daha da artacaktır. Yeter ki güvenilirliğimizi ve servis standartlarımızı koruyalım”diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı