REKLAMI GEÇ

KORKMAZ “151 KİŞİ SINAVA GİRECEK”

KORKMAZ “151 KİŞİ SINAVA GİRECEK”

Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Profesyonel Turist Rehberliği Kursunu tamamlayan 151 kişinin bitirme sınavlarına gireceğini bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2011 Salı, 16:41

Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 13 ayrı dilde verilen Profesyonel Turist Rehberliği Kursunu tamamlayanların bitirme sınavına gireceğini belirterek, şunları kaydetti: “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz bünyesinde Çince, Hollandaca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Urduca, Arapça, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Rusça dillerinden olmak üzere toplam 13 ayrı dilden, 29 Kasım 2010 ile 09 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenen Profesyonel Turist Rehberliği Kursunu tamamlayan ve 18 Nisan ? 27 Mayıs 2011 tarihleri arasındaki Türkiye Turu Uygulama Gezisine katılan, geçici 1. ve 25. maddeden 130 kişi, 37. maddeden 21 kişi olmak üzere toplam 151 kişinin bitirme sınavları 7-9 Haziran 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir ”

Korkmaz, rehber adaylarının yarın Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde teorik yazılı sınava, 8 Haziran’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasında yabancı dil sözlü sınavına gideceklerini, 9 Haziran’da da Paü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yabancı dil yazılı sınavından geçeceklerini açıkladı. Korkmaz, “Kursta gösterilen dersler ve uygulama gezisi esnasında görülen yerlerle ilgili yapılan bitirme sınavlarından sonra başarılı olan adaylara Profesyonel Turist Rehberliği Kimlik Kartı verilecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı